ASUS celebra els seus 20 anys

  0
  ASUS celebra els seus 20 anys

  ASUS celebra els seus 20 anys

  20th Anniversary Gold Edition GTX 980

  ASUSTeK Computer Inc. és una companyia amb seu a Taiwan (República de Xina), dedicada a la producció de targetes mare (plaques mare), targetes gràfiques, dispositius òptics, PDA, computadores portàtils, productes maquinari per a la gestió de xarxes, telèfons cel·lulars, tablets, gabinets per a computadora i sistemes de refrigeració per a computadores. Comunament la hi crida pel seu nom comercial ASUS (es pronuncia habitualment amb fonètica anglesa com «ei-les seves»). Les seves accions es cotitzen en la Borsa de Londres i en la Borsa de Taiwan.

   ASUS_20th_aniversary_Especificaciones

  ASUS ha celebrat els 20 anys de desenvolupament i producció de les gràfiques més innovadores i premiades, amb el llançament de la 20th Anniversary Gold Edition GTX 980, una edició limitada per a col·leccionistes que compta amb una GPU NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 accelerada a 1431 MHz i les exclusives tecnologies de ASUS. Com a part de la celebració de les seves 20 anys, ASUS també ha presentat una edició en blanc de la Sèrie Torbo de gràfiques amb un innovador disseny d’extracció d’aire que millora la dissipació de temperatura per a les configuracions SLI.

  Fent honor a la seva reconeguda trajectòria d’innovacions tecnològiques, ASUS ha inclòs en la gràfica 20th Anniversary Gold Edition GTX 980 les tecnologies: Memory Defroster per descongelar la memòria durant operacions d’oc extrem, la refrigeració DirectCU, el ventilador a 0dB, el mòdul de regulació de voltatge Digi+ (VRM) amb components d’alimentació Super Alloy, i la utilitat GPU Tweak per al monitoratge i l’ajust del sistema. Són innovacions com aquestes les que han posicionat a ASUS com el líder en la fabricació de les gràfiques més ràpides, fredes i silencioses a nivell internacional.

  Des de 1996, ASUS ha protagonitzat la història de les targetes gràfiques i el overclocking amb les següents innovacions:
  1998: Creació d’un nou estàndard amb la primera gràfica a incloure un disipador del ventilador millorat per a una refrigeració i estabilitat superiors.
  2002: Creació d’un nou estàndard amb la primera gràfica a incloure un circuit imprès sobre una placa negra premium.
  2007: Llançament de la primera gràfica (la XG Station) amb un control físic per manipular la velocitat de rellotge i una pantalla per monitorizar informacions com la temperatura de la GPU i la velocitat del ventilador.
  2008: Llançament de la ROG Matrix EN9600/EN9800 GT, la primera gràfica Republic of Gamers dissenyada per facilitar un overclocking simple i accessible. Aquest model va afermar les bases per a les gràfiques ROG modernes.
  2010: Creació d’un nou estàndard amb la primera solució de refrigeració a emprar uns conductes disipadores de coure en contacte directe amb la GPU.
  2011: Creació d’un nou estàndard amb el desenvolupament dels components d’alimentació Super Alloy, un disseny que perllonga la visa útil, millora l’estabilitat del sistema i minimitza la pèrdua energètica. Aquest disseny segueix emprant-se en les gràfiques ASUS d’avui.
  2013: Creació d’un nou estàndard amb la primera solució de refrigeració híbrida per aire i líquid integrada en una gràfica: la ROG Poseidon.
  2014: Creació d’un nou estàndard amb la Sèrie de gràfiques per gaming Strix, que mitjançant la combinació de l’avançada tecnologia DirectCU i el ventilador 0 dB, permet que gamers gaudeixin de les seves aventures en complet silenci.

  Tal dedicació per la innovació, qualitat i rendiment ha donat com a fruit una sòlida reputació entre els usuaris i periodistes. Gamers i usuaris avançats prefereixen les gràfiques ASUS pel seu increïble rendiment. ASUS és la marca de targetes gràfiques més venuda i premiada a nivell mundial, i la marca més popular de 3DMark® benchmarking entre els usuaris de la pàgina de overclocking HWBot1.

  Per a més informació, visita el lloc del 20º aniversari de ASUS al següent enllaç:
  http://www.asus.com/event/VGA/20THANNIVERSARY

  Preu: 899 €