Asus G752 el nou portàtil Republic of Gamers

  0
  Asus G752 el nou portàtil Republic of Gamers

  Asus G752 el nou portàtil Republic of Gamers

  Asus ha anunciat la incorporació a la seva gamma Republic of Gamers del nou Asus ROG G752

  Asus ha anunciat la incorporació a la seva gamma Republic of Gamers del nou ordinador portàtil Asus ROG G752, un potent equip orientat a jocs que està potenciat per la sisena generació de processadors Intel Core (Skylake) i targetes gràfiques dedicades NVIDIA GeForce GTX 980M.

  Asus ha utilitzat tot el seu enginy i estil en el disseny d’aquest G752. Per començar, compta amb l’agressiu disseny característic de la gamma ROG del fabricant (en aquest cas amb els nous esquemes de colors ROG Armor Titanium i Plasma Copper), i integra noves característiques com l’exclusiva tecnologia ROG 3D Vapor Chamber, un nou sistema de refrigeració que com el seu nom indica es basa en cambra de vapor i que, segons Asus, fa que el ROG G752 sigui molt més fresc i silenciós que els seus predecessors.

  En termes de maquinari, l’Asus G752 té diverses opcions que arriben fins a models equipats amb processadors Intel Core i7 Skylake, gràfiques NVIDIA GeForce GTX 980M, fins a 64 GB de memòria RAM DDR4 i dispositius d’estat sòlid en format M.2 enllaçats a PCIExpress per al màxim rendiment d’emmagatzematge. En tots els casos ja vénen precarregats amb Windows 10.

  Asus G752 el nou portàtil Republic of Gamers

  Per descomptat es tracta d’un equip estilitzat amb el disseny tan particular de la família Republic of Gamers d’Asus, però a nosaltres el que ens crida l’atenció és aquest nou sistema ROG 3D Vapor Chamber que han implementat. Segons el fabricant, gràcies a aquest sistema el G752 manté una gran uniformitat de la temperatura, és a dir, que no trobarem zones que (literalment) cremen i zones fredes, sinó que la temperatura es distribueix de manera homogènia millorant l’eficiència de dissipació.

  El disseny tèrmic del ROG G752 utilitza una espècie de túnel perquè la pols no es quedi atrapat en els ventiladors (tipus blower, clar) ni en els components interns. De moment Asus no ha explicat exactament com funcionarà aquesta novetat, però per descomptat serà molt interessant de veure.

  Finalment cal destacar un aspecte que els Gamers agrairan, i és que Asus ha implementat un teclat ergonòmicament dissenyat per a llargues hores de joc. Totes les tecles estan per descomptat retroil·luminades i compta amb facultat anti ghosting 30-Key Rollover, més que de sobres per a qualsevol joc (mai anem a prémer més de 30 tecles alhora, no?). A més, les tecles tenen una distància d’activació de 2.5 mm amb un comportament sòlid, de manera que l’usuari tindran una sensació tàctil més precisa que amb les tecles habituals en portàtils. A més, compta amb una tecla dedicada per gravar macros i gràcies al programari ROG podrem crear macros i assignar-les a les tecles que vulguem.

  De moment Asus no ha dit quant costaran aquests equips G752, encara que lògicament dependrà de la configuració de maquinari escollida. Tampoc se sap la seva data d’arribada a les tendes.