ASUS guardonada amb un total de 7 premis

  0
  ASUS guardonada amb un total de 7 premis

  ASUS guardonada amb un total de 7 premis

  ASUS és la marca més guardonada en els European Hardware Awards

  ASUS ha estat reconeguda com la marca fabricadora de tecnologia capdavantera a Europa recollint un total de 7 premis durant la prestigiosa cerimònia European Hardware Awards 2015, més que qualsevol un altre fabricador.

  European Hardware Awards (EHA) reuneix la selecció dels millors productes maquinari disponible al mercat europeu. Els millors productes de cada any són seleccionats per un panell de mitjans experts en tecnologia que compta amb representants dels principals països europeus. Tots els mitjans inclosos en el panell compten amb una llarga tradició de proves independents a l’esquena i un total de visites mensuals combinades que supera els 20 milions.

  EHA divideix els centenars de productes participants en 8 categories principals i 30 subgrups. ASUS va ser guardonada amb 7 premis en 4 de les principals categories, que inclouen els següents productes:

  Productes ASUS:

  · X99Deluxe: Millor placa basi ATX
  · Strix GTX 980: Millor gràfica basada en l’arquitectura de NVIDIA®
  · Essence STX II: Millor targeta d’àudio
  · PB279Q 4K/UHD: Millor monitor
  · RTAC87O: Millor router

  Dos productes de la divisió ASUS Republic of Gamers (ROG), també van ser laureados amb sengles premis:

  · Maximus VII Impact: Millor placa basi Mini ITX
  · GR8: Millor MiniPC/Barebone

  ASUS X99Deluxe: OC Socket i 5-Way Optimization per a un excel·lent rendiment overclocking

  La X99Deluxe és una placa base d’alta gamma armada fins a les dents amb extres per a la configuració d’equips increïbles. La targeta d’expansió inclosa Hyper M.2 x4 permet que els usuaris instal·lin dos dispositius M.2 i és compatible amb grandàries de targetes que van des dels 30 mm (2230) fins als 110 mm (22110).

  La ASUS Fan Extension Card, també inclosa, proveeix de 3 capçals amb 3 i 4 contactes per a l’alimentació de ventiladors addicionals. Amb la Manera PWM/DC a nivell maquinari, la Fan Extension Card ofereix un control excepcional que resulta ideal per a configuracions de refrigeració per líquid i aire extremes.

  La X99Deluxe també incorpora connectivitat sense fil 802.11ac i una configuració d’antenes 3×3 (3 transmeten i 3 reben dades) permet gaudir de velocitats sense fils a fins a 1300 Mbit/s de velocitat.

  ASUS Strix GTX 980: Tecnologia de ventilador a 0 dB i refrigeració DirectCU II per a una increïble estabilitat

  La Strix GTX 980 és una gràfica molt potent amb tecnologies exclusives com DirectCU II, la qual ofereix un rendiment més ràpid i silenciós, i els ventiladors a 0 dB per gaudir de jocs lleugers i pel·lícules Bluray en complet silenci.

  La gràfica Strix GTX 980 també compta amb el regulador digital de voltatge ASUS Digi+, els components Super Alloy Power per a una vida útil més llarga i GPU Tweak, que brinda un overclocking molt simple i la possibilitat d’emetre les teves partides en temps real via streaming.

  Accelerada de fàbrica a 1279 MHz, la Strix GTX 980 incorpora 4GB de memòria GDDR5 i una interfície DisplayPort per a pantalles 4K/UHD.

  ASUS Essence STX II: Qualitat d’àudio llegendària

  Essence STX II és una targeta gràfica d’alta fidelitat amb una relació senyal-soroll de 124 dB i un amplificador d’auriculars compatible amb fins a 600 ohms.

  Aquesta targeta d’àudio compta amb un rellotge compost per un oscil·lador de cristall amb temperatura compensada TCXO que ofereix un jitter ultrarreducido; uns reguladors LDO d’alta fidelitat per a una regulació linear constant, i condensadors WIMA® per a un so realment equilibrat.

  Els amplificadors operacionals MUSES 8920 i MUSES 8820 ofereixen un so fidedigne, musical i una imatge estèreo ampliada.

  ASUS PB279Q: Resolució 4K/UHD i 100 mil milions de colors

  El panell 4K/UHD del PB279Q inclou un nombre de píxels 4 vegades superior als monitors Full HD, la qual cosa facilita un nivell de detall sorprenent i molt més espai disponible per a paletes i finestres.

  El PB279Q és capaç de reproduir 107 mil milions de colors amb una lluentor de 300 cd/. La tecnologia IPS permet gaudir dels continguts amb angles de visió de 178 graus sense que els colors es distorsionin.

  Amb la finalitat d’assegurar la reproducció de color més consistent, el monitor PB279Q reprodueix el 100 % de l’espai de color sRGB i compta amb una profunditat de 10 bits per a unes gradacions de color més suaus entre tonalitats. També ofereix 5 ms de temps de resposta de grisa a grisa i 60 Hz de freqüència de refresc per gaudir dels últims jocs.

  Amb la finalitat de reduir els problemes de vista comunes als quals s’enfronten els usuaris que passen moltes hores davant d’una pantalla, el PB278Q incorpora ASUS Eye Care, composta per les tecnologies anti parpelleig i llum blava reduïda amb certificació TÜV Rheinland.

  ASUS RTAC87O: Velocitats superiors a les connexions per cable i màxima cobertura

  RTAC87O és un router sense fil AC2400 amb dues bandes 802.11ac concurrents i una configuració d’antenes 4×4 (4 transmeten i 4 reben dades) que permet gaudir de 1734 Mbit/s de velocitat en la banda de 5 GHz; més ràpid que Gigabit Ethernet per cable.

  Amb un disseny molt cuidat, un senzill funcionament i la tecnologia AiRadar, aquest router cobreix una àrea de fins a 465 m2. A més, també compta amb un QoS flexible i AiProtection amb seguretat Trend Micro™.

  El RTAC87O és l’opció ideal per a usuaris que necessiten cobrir espais amb múltiples plantes, un rendiment extrem i l’estabilitat més avançada.

  ROG Maximus VII Impact: Màxim rendiment per a jocs en format mini-ITX

  La ROG Maximus VII Impact és una placa basi mini-ITX para gaming basada en el chipset Z97 que compta amb un disseny i un circuit únics, i nombroses funcions ROG exclusives per gaming que permeten gaudir d’una alimentació, compatibilitat i un rendiment al nivell de les plataformes ATX.

  Les seves exclusives innovacions inclouen el mòdul de regulació de voltatge integral Impact Power per a una alimentació ultra estable, la targeta de so dedicada SupremeFX Impact II, Intel Gigabit Ethernet i GameFirst III per gaudir d’una xarxa sense retards, i el mòdul preinstalado mPCIe Blego IV, que incorpora connectivitat Wi-Fi dual-band 802.11ac i PCI Express® 3.0 M.2 x4.

  La combinació d’aquestes funcions i tecnologies permeten que la Maximus VII Impact ofereixi el rendiment, so, xarxes i overclocking més avançats per a jocs en format mini-ITX.

  ROG GR8: Rendiment PC ultra compacte

  El ROG GR8 és un PC ultra compacte per gaming que tanca un rendiment increïble en un xassís d’amb prou feines 2,5 litres.

  ROG GR8 equipa un processador Intel® Core™ i7, 16 GB de memòria DDR3L, una gràfica dedicada NVIDIA GeForce® GTX™ 750Ti i un disc SSD opcional per gaudir dels últims jocs en Full HD. També compta amb un receptor Miracast per emetre continguts HD des de dispositius Android o Windows 8 a una TV HD.

  Aquest equip incorpora unes tapes laterals lliscants que permeten accedir a la badia del disc dur i les ranures de memòria DIMM. El xassís de 2,5 litres negre mat incorpora un patró inspirat en la cultura maya i un logo ROG il·luminat. Es tracta d’un compacte disseny ideal per a habitacions i sales d’estar que aporta un grau de portabilitat addicional per LAN parties i altres esdeveniments.