Asus GX700 la bèstia que suporta RL

  0
  Asus GX700 la bèstia que suporta RL

  Asus GX700 la bèstia que suporta RLLa major bèstia fabricada per ASUS es diu GX700

  Des que NVIDIA va anunciar que es podrien utilitzar els seus GeForce GTX 980 d’escriptori en ordinadors portàtils, els fabricants s’han posat mans a l’obra. I els enginyers d’Asus han aprofitat la conjuntura per dir, ¿i per què no? I han creat un portàtil, l’Asus GX700, la major bèstia que han creat mai i que a més d’utilitzar maquinari d’equip de sobretaula, integra un “docking station” amb refrigeració líquida.

  I nosaltres diem llavors … i per què no?

  Sens dubte l’Asus GX700 donarà de què parlar. Deixant de banda el concepte “ordinador portàtil”, l’equip integra una NVIDIA GeForce GTX 980 d’escriptori (no la GTX 980m) i un processador Intel “Skylake” Core i7-6700K totalment desbloquejat perquè l’usuari pugui realitzar Overclock si vol . De moment Asus no ha mostrat mes que imatges i algunes diapositives de la “bèstia“, però no podem imaginar-nos en un equip d’aquestes característiques ni més ni menys que 64 GB de memòria RAM DDR4 i dos SSDs d’alt rendiment en RAID0 entre altres coses.

  Asus GX700 la bèstia que suporta RL

  L’Asus ROG GX700 ve amb un disseny bastant bonic, i una bogeria de sistema de refrigeració. D’aquestes bogeries que ens encanten als entusiastes. El “docking station” integra un sistema complet de refrigeració líquida que s’instal·la a la part posterior del portàtil, i que afegeix entre altres coses un parell de radiadors de 120 mm al sistema de refrigeració de l’equip. De moment no coneixem els números exactes de rendiment tèrmic i especificacions del sistema, però segons els enginyers d’Asus, el sistema funciona un 43% més ràpid en general, el processador un 48% més ràpid i la memòria un 31% millor que en portàtils “habituals”.

  El que sí que és d’esperar és que la pantalla de 17.3 polzades d’aquest Asus GX700 compti amb resolució 4K fàcilment, i que sigui capaç d’integrar tecnologia G-Sync. En principi s’espera un preu que com sempre depengui de la configuració de hardware escollida, però que parteixi dels 2.000 dòlars no és cap bogeria per a una bèstia d’aquesta magnitud.