ASUS llança la placa base pc Maximus VIII Extreme

  0
  Nova placa base pc Maximus VIII Extreme | Diari Català

  Nova placa base pc Maximus VIII Extreme | Diari CatalàPlaca base pc per gaming de gamma alta en format E-ATX amb les millors eines de overclocking, Pro Clock, T-Topology de 2a generació, Thunderbolt 3, U.2 i USB 3.1

  ASUS Republic of Gamers (ROG) ha presentat Maximus VIII Extreme, una placa base pc Z170 de gamma alta carregada de funcions exclusives de overclocking per oferir un rendiment èpic en jocs.

  Basada en el nou chipset Intel ® Z170 Express i el sòcol LGA 1151 per a la 6a generació de processadors Intel ®, la Maximus VIII Extreme continua amb la tradició ROG de trencar rècords i compta amb les últimes innovacions de la companyia en matèria de rendiment, com per exemple: OC Panell II per a un overclocking expert, Pro Clock per augmentar les freqüències base del processador, T-Topology de 2a generació per accelerar els mòduls de memòria DDR4 i la nova Extreme cerca Digi + per a una alimentació de precisió.

  La placa base pc Maximus VIII Extreme també incorpora SupremeFX 2015 amb Sonic Studio II per gaudir del millor so per a jocs, la tecnologia de xarxes més avançada d’Intel Ethernet, i les exclusives tecnologies ASUS Languard i GameFirst, que permeten gaudir de jocs en línia en les millors condicions possibles .

  El millor rendiment gaming: OC Panell II, 5-Way Optimization, Pro Clock i T-Topology de 2a generació

  Nova placa base pc Maximus VIII Extreme | Diari Català

  Dissenyada per oferir l’OC més extrem, la Maximus VIII Extreme inclou el nou sistema de motorització i ajust OC Panell II. Compta amb una pantalla de 2,6 polzades amb tots els paràmetres necessaris per aprofitar al màxim el rendiment potencial de l’equip.

  OC Panell II s’instal·la directament en una badia per unitats de 5,25 “. Ofereix motorització de múltiples paràmetres com la temperatura CPU, relacions, rellotges i velocitat dels ventiladors. El botó OC ofereix un control instantani de l’overclocking i les velocitats del processador pot ajustar-se a Turbo, estàndard o Silenci.

  OC Panell II també pot ser emprat a manera de consola externa per overclocking. Sota aquesta manera, els usuaris guanyaran accés a les funcions exclusives de ROG Subzero Sense, VGA Hotwire, Slow Mode i Pause Switch; així com a 4 connectors de ventilador (2 PWM i 2 a plena velocitat), i les funcions d’encesa i reinici remot. La Manera extrem també permet accedir als nous botons Safe Boot i Retry per provar i diagnosticar configuracions d’OC.

  Amb un simple clic, 5-Way Optimization permet ajustar dinàmicament el rendiment del processador, l’estalvi energètic, la refrigeració i fins i tot les xarxes i la configuració de so de l’equip, tot això prenent com a referència l’ús que es fa de l’equip en temps real .

  Nova placa base pc Maximus VIII Extreme | Diari Català

  La segona generació d’ASUS T-Topology permet accelerar els mòduls DDR4 fins 3866 MHz amb totes les ranures de memòria ocupades. Compta amb un disseny optimitzat que redueix les interferències i el soroll entre les pistes, i assegura una transmissió alineada dels senyals per a una estabilitat i compatibilitat superiors.

  La tecnologia ASUS Pro Clock inclou un generador de rellotge base (BCLK) dissenyat per a la 6a generació de processadors Intel ® que permet accelerar les freqüències de rellotge base a més de 400 MHz. Aquesta solució treballa al costat de ASUS ROG TurboV Processing Unit (TPU) per millorar el control de l’OC del voltatge i el rellotge base, permetent reduir temps de càrrega, el jitter i millorant l’estabilitat en escenaris d’overclocking extrem.

  Extreme cerca Digital + és l’exclusiu mòdul regulador de voltatge (VRM) de la Maximus VIII Extreme. El reconegut disseny d’alimentació digital ROG ha estat millorat amb MOSFET Infineon òptims ™, bobines tipus choke amb aliatge MicroFine, controladores Digi + PWM i condensadors 10K Black Metallic. El resultat és un lliurament de voltatge encara més precisa.

  El millor so per gaming: SupremeFX 2015 i Sonic Studio II amb ajustos mitjançant un clic

  Nova placa base pc Maximus VIII Extreme | Diari Català

  SupremeFX 2015 és el disseny de so integrat en placa més avançat que pots trobar a dia d’avui. Compta amb les entrades i sortides més avançades i un seleccionat conjunt de components d’alta gamma que inclou el DAC ESS® ES9023P amb tecnologia Hyperstream ™, un rellotge amb un jitter ultrarreducido, condensadors Nichicon®, amplificador d’auriculars 2VRMS i Sonic SenseAmp, que automàticament detecta i optimitza el lliurament per a auriculars amb una impedància de 32-600 ohms. SUPREMEFX 2015 també incorpora Sonic Studio II, un intuïtiva aplicació que permet aplicar efectes per gaudir d’un entreteniment perfecte, i la tecnologia de cancel·lació de soroll Perfect Voice per a unes converses més clares entre els membres d’equip.

  La funció Càsting Enhancer millora la qualitat de so del streaming i l’enregistrament reduint el soroll i estabilitzant el nivell general de les veus. També millora la reproducció dels detalls i la resposta en freqüències greus dels teus jocs i cançons.

  Les mejors xarxes gaming: Intel Gigabit Ethernet, Languard i GameFirst

  La placa base pc Maximus VIII Extreme combina tecnologies maquinari superiors per gaudir de jocs en línia sense retards ni batzegades.

  Intel ® Gigabit Ethernet (i-219V) permet gaudir en tot moment de l’gaming més ràpid i fluid. La tecnologia LAN d’Intel redueix la càrrega de la CPU i ofereix una capacitat de processament TCP i UDP excepcionalment alta per gaudir de jocs amb el màxim rendiment possible. L’avançada tecnologia d’acoblament de senyal Languard i els components muntats en superfície milloren el rendiment i la fiabilitat de la connexió.

  La tecnologia exclusiva GameFirst IV BETA prioritza el tràfic de xarxa associat als jocs en línia perquè gaudeixis de més ample de banda per jugar. A més, hem afegit la funció teaming perquè agrupes totes les teves xarxes i gaudeixis de l’experiència en línia més fluida possible. El nou Mode intel·ligent compila i compara automàticament les característiques dels jocs per a gaudir de cada un amb un rendiment optimitzat.

  La millor connectivitat gaming: Thunderbolt 3, NVMe U.2, M.2, SATA Express i USB 3.1

  Nova placa base pc Maximus VIII Extreme | Diari Català

  Amb 40 Gbit / s d’ample de banda, Thunderbolt 3 permet gaudir d’unes transferències de dades 4 vegades més ràpides que qualsevol altra connexió per cable. Amb el doble d’ample de banda vídeo, podràs connectar pantalles més grans i millors que abans. A més, la placa base pc MAXIMUS VIII EXTREME amb Thunderbolt 3 t’ofereix compatibilitat amb milions de dispositius USB, estacions docking, càrrega de dispositius i xarxes a 10 Gbit / s.

  NVM Express (NVMe) permet que els SSD treballin a la màxima velocitat. Només cal connectar la unitat a la ranura U.2 per gaudir de transferències de dades a 32 Gbit / s de velocitat sense ocupar una ranura PCIe.

  Amb un ample de banda de 4 x PCI Express 3.0 / 2.0, M.2 suporta fins a 32 Gb / s de velocitat de transferència. És l’elecció perfecta per a instal·lar el teu sistema operatiu o aplicacions professionals i que funcionin el més ràpid possible.

  Amb 3 ports USB 3.1 tipus A i un tipus C reversible, podràs gaudir de transferències de dades a fins a 10 Gbit / s, el doble de ràpid que USB 3.0. A més, és completament retrocompatible amb els dispositius USB que ja tens. La tecnologia exclusiva ASUS USB 3.1 Boost accelera la velocitat de lectura i escriptura fins als 932MB / si 875MB / s, respectivament.

  La millor protecció gaming: Dissenys DIY intel·ligents i components de la màxima qualitat per a una vida útil més llarga

  La placa base pc Maximus VIII Extreme inclou components d’alta gamma i funcions de DIY intel·ligents per a una configuració més simple i la millor experiència gaming.

  Les funcions DIY inclouen l’eina d’instal·lació CPU per evitar danys als contactes, TrueVolt USB per assegurar que arribin 5V a tots els ports USB, Q-Connector per fer totes les connexions del panell frontal a la vegada, i els clips Q-Slot i Q-DIMM, que permeten instal·lar i desinstal·lar les gràfiques i mòduls de memòria amb seguretat i eficiència.

  Les noves plaques base pc ROG també inclouen les següents millores: protecció DRAM contra sobrecorrent. Funció que, mitjançant un fusible addicional, protegeix els mòduls i ports contra pujades de corrent i curtcircuits; 2 plaques del darrere reforcen l’estructura i milloren la refrigeració; I / S d’acer inoxidable amb una vida útil 3 vegades més llarga i Q-Shield revestit de níquel per protegir les teves mans contra rascades i talls.

  Els millors extres gaming: controls d’il·luminació, RAMCache, Keybot II i Overwolf

  Personalitza el teu equip amb efectes LED que canvien d’un color a un altre, responen als canvis de temperatura de la CPU o es sincronitzen amb les teves cançons favorites.

  La tecnologia intel·ligent ROG guarda els arxius crítics en una unitat d’emmagatzematge particular perquè els teus jocs i aplicacions favorites es carreguin molt més ràpid. RAMCache transforma els mil·lisegons en microsegons per reduir radicalment el temps de càrrega i minimitzar el risc de perdre dades.

  Gràcies al microprocessador integrat i a la intuïtiva interfície, KeyBot II permet millorar el teclat sense gastar un duro. Permet gravar macros des del teclat, canviar de perfil instantàniament, activar funcions especials amb accessos directes (F1-F10), iniciar l’equip des de la manera S5 i molt més.

  Overwolf és un overlay no intrusiu que permet continuar veient la partida mentre l’usuari navega, envia correus electrònics, missatges, emet via streaming, grava les seves partides etc. I tot això amb skins ROG demostrar que forma part de l’elit. Disponible a l’APP Store d’Overwolf.

  ESPECIFICACIONS

  ASUS ROG Maximus VIII Extreme

  • Processador / sòcol
  • CPU Sòcol LGA1151 per a la 6a generació de processadors Intel ® Core ™ i7 / i5 / i3 / Pentium® / Celeron®
  • Chipset
  • Intel Z170 Express
  • Memòria
  • 4 x DIMMs, màx. 64GB, DDR4 3866 (OC)
  • Compatible amb Intel Extreme Memory Profile (XMP)
  • Ranures d’expansió
  • 3 x PCIe 3.0 / 2.0 x16 (modes x16, x8 / x8, x8 / x4 / x4)
  • 1 x PCIe 3.0 / 2.0 x16 (màx. Manera x4)
  • 2 x PCIe 3.0 x1
  • Gràfics (VGA)
  • Intel HD Graphics
  • DisplayPort 1.2 amb una resolució màx. de 4096×2304 @ 60Hz
  • HDMI amb una resolució màx. de 4096 x 2160 a 24Hz /
  • Intel intrusió ™ 3D / Quick Sync Video / Clear Video HD Technology / Insider ™
  • Multi-GPU Quad-GPU NVIDIA® SLI ™ i 4-way / quad-GPU AMD® CrossFireX ™ º
  • Emmagatzematge
  • 2 x SATA Express
  • 8 x SATA 6.0 Gbit / s (4 compartides amb SATA Express)
  • 1 x sòcol M.2 amb M Key, compatible amb les mides 2242/2260/2280/22110 (modes PCIe 3.0 x4 i SATA)
  • 1 x U.2
  • Xarxes / LAN
  • Intel I219-V Gigabit LAN amb tecnologies ASUS Languard i GameFirst
  • USB / Thunderbolt
  • 4 x USB 3.1 (3 x Tipus A i 1 x Tipus C)
  • 8 x USB 3.0 (4 darrere, 4 a placa)
  • 6 x USB 2.0 (6 en placa)
  • 1 x Thunderbolt 3 (Tipus C darrere)
  • Audio
  • ROG SupremeFX 2015 8 canals d’àudio HD
  • Aïllament SupremeFX
  • DAC ESS ES9023P
  • Amplificador auriculars 2VRMS (32-600 ohms)
  • Detecció de connexió, multistreaming, resignació de la connexió frontal
  • Sortida S / PDIF òptica del darrere
  • Dimensions / format
  • E-ATX, 0,5 x 27,2 cm
  L’Asus Maximus VIII Extreme ja està disponible al mercat a un preu de 517