Asus estava considerant la idea de construir el seu propi set de realitat augmentada

La idea de la multinacional taiwanesa era produir una versió més econòmica del HoloLens de Microsoft i els seus directius han confirmat oficialment el projecte.

Després que es comentés que ASUS podria estar treballant en un casc de realitat augmentada, la firma taiwanesa no ha tingut més remei que admetre-ho, apuntant a més amb això que el seu fill estarà disponible en algun moment del 2016.

Asus llançarà el seu kit de realitat augmentada | Diari Català

Pensem que la realitat augmentada serà molt important per a la vida de la gent.

Segon va comentar el mateix CEO de l’empresa, Jonny Shih, en una reunió telefònica.

A diferència de les primeres filtracions, que apuntaven que el dispositiu seria una versió de les HoloLens de Microsoft amb un cost més baix, ASUS ha preferit no alimentant ni confirmant cap d’aquestes dues dades.

Cnet va ser dels primers mitjans a reportar que, en 2016, Asus llançarà oficialment al mercat les seves primeres ulleres de ‘RA‘. El dubte que ens deixa aquest anunci, és si el kit d’Asus tindrà alguna relació amb el HoloLens, o serà un projecte totalment separat.

Asus llançarà el seu kit de realitat augmentada | Diari CatalàLa realitat augmentada serà més útil que la popular realitat virtual des del punt de vista de Shen. El seu propòsit no és mostrar una vista completament fabricada sinó complementar el panorama del món real. Caldrà esperar per conèixer més detalls del producte d’Asus.

La versió per a desenvolupadors de les ulleres, tindrà un cost de 3.000 dòlars i estarà disponible a primers del any vinent. Haurem d’esperar a veure si altres firmes també s’uneixen a la festa com ha fet ASUS i vam acabar trobant unes ulleres al que HoloLens a cada cantonada. Al temps.