ASUS presenta el nou router RT-AC88U

ASUS ha presentat el RT-AC88U, un router sense fil AC3100 dual-band 802.11ac amb una configuració d’antenes 4×4 (4 transmeten i 4 reben). Fàcil d’usar i amb un rendiment extraordinari, el RT-AC88U incorpora la tecnologia NitroQAM™ de Broadcom®, gràcies a la qual proporciona una velocitat combinada de fins a 3167 Mbit/s (2167 Mbit/s en la banda de 5 GHz i 1000 Mbit/s en la de 2,4 GHz).

RT-AC88U

La combinació de les 4 antenes MU-MIMO i la tecnologia de formació de feixos AiRadar millora dramàticament tant el rang com l’estabilitat de les connexions sense fil. A més, els amants de jocs s’alegraran de saber que el RT-AC88U és el primer router a integrar l’accelerador de jocs Gamers Private Network® (GPN®) de WTFast®.

Una altra novetat destacable és la tecnologia Link Aggregation, que permet combinar el primer i el segon port LAN per gaudir d‘una connexió amb fins a 2 Gbps de velocitat.

Tecnologia Broadcom NitroQAM millora la velocitat Wi-Fi un 25%

A l’hora de jugar una renyida competició online o veure un esdeveniment 4K/UHD en directe, patir problemes de retards i emmagatzematge en memòria simplement no és una opció. La tecnologia NitroQAM™ (1024-QAM) del RT-AC88U ofereix una velocitat Wi-Fi combinada de 3167 Mbps perquè tots els usuaris connectats a la xarxa puguin gaudir de streaming fluid i gaming en línia de baixa latència.

RT-AC88U

Cobertura inigualable

El router RT-AC88U compta amb un disseny d’antenes 4T4R (4 reben i 4 transmeten) que millora dramàticament tant el rang com l’estabilitat, aquest dispositiu ofereix la cobertura més gran entre tots els productes que ASUS ha llançat fins a la data. La tecnologia de formació de feixos AiRadar optimitza la recepció del senyal de tots els dispositius connectats per gaudir d’una connectivitat sense fils més ràpida, neta i robusta.

RT-AC88U

Accelerador de jocs GPN™ gratis

Atès que els valors del temps ping i les variacions de velocitat afecten la ruta que segueixen els paquets dels jocs, aquests paràmetres poden tenir un impacte molt negatiu en l’experiència gaming online. La tecnologia Gamers Private Network™ (GPN™) de WTFast™ selecciona automàticament la ruta més eficient, el que redueix significativament el temps ping i minimitza la pèrdua de paquets. El RT-AC88U inclou aquesta tecnologia gratuïtament perquè els usuaris gaudeixin de tots els seus avantatges en un dispositiu per als jocs competitius multijugador compatibles.

RT-AC88U

La velocitat de la xarxa afecta qualsevol dispositiu amb el qual es jugui en qualsevol plataforma. El router ASUS RT-AC88U ofereix l’amplada de banda i la cobertura necessària per a tots els teus dispositius gaming i és compatible amb Windows®, Mac OS® i Linux®.

El nexe de la teva llar digital i centre de xarxes: 8 ports Gigabit LAN, ports USB 3.0 i 2.0 i 802.3ad Link Aggregation

Amb un total de 8 ports Gigabit LAN (el doble que la majoria de routers), el RT-AC88U permet connectar fins a 8 dispositius Ethernet simultàniament (Smart TV, consola, descodificador de TV, reproductor multimèdia, NAS, etc.) sense necessitat d’invertir en dispositius addicionals.

RT-AC88U

La tecnologia Link Aggregation permet combinar el primer i el segon port LAN per, mitjançant dos cables Ethernet, gaudir d’una connexió amb fins a 2 Gbit / s de velocitat, el que és ideal per connectar dispositius NAS 802.3ad i gaudir d’una velocitat sense precedents.

La disponibilitat del router RT-AC88U és immediata i el seu preu és de 359 euros.