ASUS anuncia un nou portàtil de la sèrie N, el ASUS N552

ASUS ha anunciat avui un nou portàtil de la sèrie N, el model N552 de 15,6 polzades. És el model més modern i potent de la gamma centrada en l’oci, i ofereix un rendiment sense precedents gràcies als processadors Intel® Corei7 quad-core de 6a generació amb targetes gràfiques gaming de la sèrie NVIDIA® GTX®.

El nou model incorpora la tecnologia més moderna i ràpida, com l’USB SuperSpeed ​​(USB 3.1 Gen 2) a 10 GB/s amb el revolucionari port Tipus C i RAM DDR4. Les pantalles IPS amb resolució fins UHD (3840×2160) són les encarregades d’oferir imatges amb un detall espectacular.

ASUS N552

Aquest portàtil incorpora àudio SonicMaster exclusiu d’ASUS, dotat de la tecnologia ICEpower®, per oferir una qualitat de so increïble. El disseny amb tapa d’alumini fàcil d’obrir l’N552 resulta pràctic al mateix temps que sofisticat, i compta amb nombrosos detalls de disseny que fan que aquests portàtil destaqui entre la multitud.

Rendiment sense precedents

Tots els components del N552 de ASUS s’han triat per aconseguir un rendiment excel·lent. El seu processador Intel® Corei7 quad-core de 6a generació d’alt rendiment, la gràfica fins NVIDIA® GeForce® GTX950m i l’última versió de Windows 10 ofereixen rendiment al nivell d’un sobretaula.

ASUS N552

El port USB Tipus C reversible fa que connectar dispositius sigui molt senzill, mentre que l’USB SuperSpeed ​​USB (USB 3.1 Gen 2) a 10 GB/s proporciona velocitats de transferència ultraràpides que multipliquen per 20 la velocitat de l’USB 2.0 i dupliquen les de l’USB 3.0.

Imatges UHD envoltants

El ASUS N552 incorpora una pantalla IPS fins UHD (3840×2160) amb una densitat de píxels de 282 ppp, la pantalla UHD ofereix imatges envoltants amb una claredat i una nitidesa increïbles, que fan que les fotos, els vídeos i fins als textos més petits tinguin una precisió mai vista. La tecnologia IPS evita la reducció del contrast quan la pantalla es visualitza en angles panoràmics de fins a 178 graus.

ASUS N552

Amb una gamma de color de fins al 72% NTSC, el 100% sRGB i el 74% Adobe RGB, els colors són més precisos i vius que en les pantalles estàndard. La tecnologia ASUS Splendid garanteix encara més que el contingut visual sempre es mostra amb la configuració òptima.

A més, la configuració ASUS Eye Care redueix els nivells de llum blava fins a en un 33% per oferir una experiència més còmoda quan la pantalla es visualitza durant períodes perllongats.

Qualitat cinemàtica a través dels potents altaveus frontals

Per complementar les espectaculars capacitats visuals del ASUS N552, l’àudio ASUS SonicMaster, amb tecnologia ICEpower®, ofereix als portàtils de la Sèrie N so envoltant ric, clar i amb qualitat cinemàtica a través dels potents altaveus frontals. Gràcies al seu maquinari potent i al seu programari específicament ajustat, la Sèrie N ofereix greus potents i profunds i veus clares fins a volums elevats.

ASUS N552

L’aplicació AudioWizard exclusiva d’ASUS permet als usuaris canviar a l’instant entre sis maneres  preestablertes per aconseguir el millor so possible amb tot tipus de contingut i en qualsevol entorn.

Elegant disseny íntegrament en alumini

Al ASUS N552 abunden els detalls de disseny espectaculars, com la tapa i l’àrea de teclat revestides d’alumini, el disseny amb efecte ona exclusiu en les reixetes de l’altaveu i els subtils tocs tallats amb diamant. La tapa fa gala del ja clàssic disseny en metall raspallat, amb cercles concèntrics que reflecteixen l’esperit zen.

El disseny de fàcil obertura és pràctic alhora que sofisticat, i la suau il·luminació del logotip de ASUS de la tapa realça el bon gust i l’estil de l’usuari.

ASUS N552

El teclat ergonòmic retroil·luminat de la Sèrie N d’ASUS presenta una robusta construcció d’una sola peça per escriure amb la màxima comoditat. Les tecles de flotació mínima i un desplaçament ergonòmic de 1,8 mm fan el seu ús mes còmode.

Els nous portàtils de la Sèrie N són l’opció perfecta per a substituir un PC de sobretaula de gamma alta, perquè els usuaris puguin portar el seu oci on vulguin.