ASUS presenta Impresario SBW-S1 Pro

  0
  ASUS presenta Impresario SBW-S1 Pro

  ASUS presenta Impresario SBW-S1 Pro
  La primera gravadora Bluray que integra una targeta de so amb 7.1 canals i un amplificador d’auriculars compatible amb 600 ohms

  ASUS presenta Impresario SBWS1 Pro, la primera unitat Bluray™ externa que integra una targeta de so amb 7.1 canals i un amplificador d’auriculars compatible amb fins a 600 ohms d’impedància. Guardonada amb un CES Innovation Award, es tracta d’una solució integral per a entreteniment capaç de reproduir so envolupant 7.1 i virtual, continguts Bluray, Bluray 3D™, i DVD amb conversió a Full HD 3D.

  ASUS Impresario SBWS1 PRO inclou una gravadora Bluray/DVD per realitzar còpies de seguretat a velocitat 6X en discos d’alta capacitat. També inclou funcions de seguretat opcionals com el xifrat de disc a 256 bits.

  7.1 canals d’àudio reals

  Els portàtils convencionals solament permeten reproduir so estèreo. ASUS Impresario SBWS1 PRO inclou una targeta de so amb 7.1 canals de so que permet gaudir d’una experiència increïblement realista amb el teu equip PC. És tan simple com connectar-ho al PC via USB i connectar l’equip de so envolupant 7.1. Per a aquells usuaris que no disposin d’un equip de so envolupant, Impresario SBWS1 Pro incorpora un processador digital de senyals (DSP) que permet gaudir d’una experiència envolupant virtual amb uns altaveus o auriculars estèreo.

  ASUS Impresario SBWS1 PRO inclou un amplificador d’auriculars compatible amb 600 ohms que ofereix un nivell de detall increïble i una resposta en freqüència ampliada.

  Vídeo Bluray de cinema

  Compatible amb continguts Bluray, Bluray 3D™ i DVD, ASUS Impresario SBWS1 Pro ofereix una experiència de cinema Full HD i permet convertir continguts 2D en qualitat DVD a Full HD 3D.

  La unitat òptica incorpora 4 amortidors que redueixen el soroll fins a 8 dB. A velocitat màxima, el soroll de la unitat es manté a 36,3dB(A), la qual cosa equival al soroll d’una biblioteca.

  Còpies de seguretat amb xifrat a 256 bits

  Al marge de les seves funcions d’entreteniment, ASUS Impresario SBWS1 PRO inclou una gravadora 6X Bluray/DVD per realitzar còpies de seguretat ràpides. El suport BDXL permet gravar fins a 100 GB en un disc BDR TL i fins a 128 en un BDR QL.

  Per mantenir les teves dades fora de perill, ASUS Impresario SBWS1 PRO inclou xifrat de disc a 256 bits i xifrat de nom d’arxiu.

  PVP: 219€