ASUS presenta la seva nova línia de tabletes ASUS ZenPad

  0
  ASUS presenta la seva nova línia de tabletes ZenPad

  ASUS presenta la seva nova línia de tabletes ZenPad

  Els dispositius ASUS ZenPad, van des de les 7 fins a les 10 polzades

  ASUS presenta una nova gamma de tabletes, les ZenPad, aquestes noves tabletes combinen un estil luxós que segueix la prestigiosa línia de disseny Zen amb un increïble potencial per a entreteniment, i van des de les 7 fins a les 10 polzades.

  La nova sèrie inclou les ZenPad 7.0 (Z370C/CG) de 7 polzades; les ZenPad 8.0 (Z380C) i les ZenPad S 8.0 (Z580CA) amb Z Stylus opcional, ambdues de 8 polzades; i les ZenPad 10 (Z300C/CL) amb teclat opcional i 10 polzades. Amb models amb connectivitat Wi-Fi, LTE/3G i trucades, hi ha una ZenPad per a les necessitats de cada usuari.

  Tota la sèrie ZenPad ha estat creada per proveir d’una experiència d’entreteniment excepcional. A més, es tracta de les primeres tabletes amb carcasses funcionals intercanviables.

  La nova família ZenPad incorpora una pantalla IPS d’alta definició amb el conjunt de millores ASUS VisualMaster, que aporta un avançat processament d’imatge, propi de les TV d’alta gamma. ASUS Tru2Life revela cadascun dels detalls i ofereix la imatge més realista. ASUS TruVivid millora la claredat de la imatge, la lluentor i la capacitat de resposta de la interfície tàctil.

  ZenPad 8.0 (Z380)

  La ASUS ZenPad 8 ofereix una estètica molt seductora inspirada en els conceptes de funcionalitat, bellesa i harmonia; pilars bàsics de la filosofia de disseny ASUS Zen. Es tracta d’una tableta de 8 polzades que incorpora un processador Intel Atom x3.

  Una de les característiques que suma aquesta nova gamma de tabletes és la quantitat d’accessoris que pot incorporar: Es tracta de la primera sèrie de tabletes amb carcasses funcionals intercanviables, la qual cosa permet afegir funcionalitats addicionals i obtenir una aparença distintiva que conjuga d’una manera ideal amb el disseny ZenPad. La carcassa ASUS ZenCase, disponible en negre, blanc, blau, taronja i Aurora Metallic, permet personalitzar a la teva mesura l’aspecte del teu ASUS ZenPad.

  ASUS presenta la seva nova línia de tabletes ZenPad

  ASUS Zen Clutch és una funda que incorpora un acabat en símil de pell a joc amb la Sèrie ZenPad i un disseny plegable que permet escriure i reproduir vídeos amb comoditat.

  La funda ASUS ZenPad 8.0 TriCover protegeix el teu ASUS ZenPad amb elegància. Està disponible en 3 vibrants colors amb unes textures exquisides que s’adapten a tots els estils. Amb una grossor mínim de 0,8 mm, TriCover és una funda fina i lleugera que a més permet emplaçar la teva tableta en dues posicions per veure vídeos i escriure d’una manera ergonòmica.

  La ASUS Power Casi perllonga l’autonomia de la teva ZenPad fins a les 15 hores perquè puguis fer ús d’ella durant tot el dia. Aquesta Power Casi s’acobla a la teva ZenPad amb un estil que permet mantenir la seva reduïda grandària.

  El so també és un dels punts forts d’aquesta tableta. ASUS Àudio Cover brinda 5.1 canals de so envolupant perquè gaudis d’un entreteniment portàtil de cinema amb el teu ASUS ZenPad. Multiplica la potència per 5 i ofereix fins a 6 hores d’ús ininterromput amb cada càrrega. També incorpora un disseny plegable que permet escriure i reproduir vídeos amb comoditat.

  La Sèrie ZenPad inclou la càmera PixelMaster, que compta amb un conjunt d’avançades tecnologies òptiques i programari i 5 MP de resolució, per capturar impressionants imatges en alta definició.

  Gràcies a la interfície ZenUI, aquests dispositius ASUS ofereixen una experiència més simple, intel·ligent i personalitzada. Hem partit d’elements com la llibertat, rapidesa i expressió per donar forma a la nova interfície ZenUI. El resultat és un disseny visual molt cuidat que millora la usabilitat i ofereix una experiència d’ús més intuïtiva. A més incorpora novetats com ZenMotion i les actualitzacions instantànies.

  ASUS ZenPad 10 (Z300C)

  ZenPad 10 és una tableta de 10,1 polzades que incorpora un processador Intel® Atom™ x3 en la versió WiFi i un processador quad core Intel® Moorefield Atom™ Z3560 en la versió amb connectivitat LTE. Tots dos models estaran disponibles amb una memòria RAM de 2GB i 32GB d’emmagatzematge.

  Aquesta tableta inclou ASUS VisualMaster, un conjunt de tecnologies de millora de la imatge que se serveix d’elements hardware i software per optimitzar el contrast, la lluentor, la nitidesa i la claredat de la imatge.

  ASUS presenta la seva nova línia de tabletes ZenPad

  A més de la funda ASUS Zen Clutch, la tecnologia Píxel Master, l’experiència Zen UI o la funda ASUS ZenPad 10 TriCover, la ASUS ZenPad 10 (Z300C/CL) també compta amb ASUS Àudio Dock, un accessori que combina dos altaveus estèreo Bluetooth amb un còmode teclat per millorar el potencial de productivitat i entreteniment dela teva tableta ZenPad. ASUS Àudio Dock incorpora dos altaveus frontals que, gràcies a les millores d’àudio pròpies de la tecnologia SonicMaster, ofereix un so més potent i fidel. La connectivitat Bluetooth permet fer ús des d’un màxim de 10 metres de distància, i el seu acabat en símil de pell és tan elegant com a agradable al tacte.

  Una altra de les novetats a destacar per la ASUS ZenPad 10 (Z300C/CL) és la possibilitat d’incorporar el Z Stylus, creat per permetre escriure i dibuixar d’una manera més natural. Amb una gran precisió i la tecnologia multitàctil més sensible, Z Stylus és adequat per a tasques creatives com dibuixar, pintar i fins i tot dissenyar.

  PVP.:

  ASUS ZenPad 8: 169€
  ASUS ZenPad 10: 219€
  ASUS ZenPad 10 LTE: 279€

  Disponibilitat:

  ASUS ZenPad 8: a partir del 20 de juliol
  ASUS ZenPad 10: a partir del 3 d’agost
  ASUS ZenPad 10 LTE: a partir del 3 de agost.