ASUS presenta les Sèries VivoMini UN65 i UN45

ASUS ha presentat les sèries VivoMini UN65 i UN45, uns elegants equips Mini PC amb un xassís de tot just 131x131x42/52 mm dissenyats per oferir funcionalitats sobretaula completes.

VivoMini Un45

Els VivoMini UN65 i UN65H incorporen la 6a generació de processadors Intel® Core™, mentre que els models UN45 i UN45H presenten processadors Intel® Celeron® en les seves variants amb dos i quatre nuclis. Aquests equips, incorporen un disseny d’emmagatzematge amb dues badies, permet crear configuracions molt flexibles per satisfer les necessitats d’usuaris i empreses.

Rendiment sobretaula amb un disseny molt compacte

El disseny d’emmagatzematge dual dels models UN45H i UN65H deixant posar un HDD de fins a 1 TB/SSD de 512 GB i un SSD M.2 de fins a 256 GB. De manera que ja ben necessiti molt espai per a aplicacions i altres arxius o d’un accés més ràpid a les dades, l’usuari podrà instal·lar una combinació HDD/SSD que s’ajusti a les seves necessitats. El suport M.2 natiu per SSD PCIe permet transferir dades a fins a 10 Gbit/s.

La compatibilitat amb imatge 4K/UHD és ideal per gaudir de cinema a casa i aplicacions de senyalització digital. És compatible amb qualsevol pantalla, TV HDMI o projector. A més, també permet reproduir continguts sense fils i, gràcies a la compatibilitat amb fins a 3 pantallas via HDMI i DisplayPort++, brinda la possibilitat de reproduir diferents continguts en cada monitor, ampliar una finestra ocupant diverses pantalles o bé replicar el mateix contingut en totes elles.

VivoMini

La connectivitat Wi-Fi 802.11ac, al costat de les exclusives aplicacions ASUS Media Streamer i Remote Go!, et permeten reproduir continguts i controlar el VivoMini UN65H remotament. A més, compta amb 100 GB d’espai ASUS WebStorage gratuït durant un any perquè puguis emmagatzemar i accedir als teus arxius en el núvol amb seguretat.

Disseny silenciós sense ventilador

Els VivoMini UN45 i UN45H amb processador Intel ® Celeron® N3000 incorporen un disseny sense ventilador que, combinat amb la CPU de baix consum, assegura un funcionament completament silenciós fins i tot a plena càrrega, una característica ideal per gaudir de música i pel·lícules.

VivoMini

ASUS Business Manager és un software amb multitud d’eines per a la petita empresa que permet actualitzar el bios, les aplicacions i drivers, administrar la configuració d’alimentació, crear còpies de seguretat i bloquejar l’USB amb una contrasenya.

La Sèrie VivoMini UN inclou versions amb característiques que responen a diferents escenaris d’ús i també existeixen configuracions barebone que permeten personalitzar el sistema operatiu, la targeta Wi-Fi i les opcions d’emmagatzematge segons les necessitats de l’usuari o l’empresa.