ASUS presenta la placa base TUF Sabertooth Z170 S

ASUS ha presentat la TUF Sabertooth Z170 S, una placa base ATX amb un sorprenent patró de camuflatge àrtic digital i exclusives funcions de refrigeració com els sensors de temperatura TUF ice, l’administració TUF Thermal Radar 2, l’aplicació TUF Detectiu 2 per a un monitoratge i control remots de la temperatura, i els indicadors Q-LED de color blanc per analitzar el procés de càrrega.

Basada en el nou chipset Intel® Z170 Express per a la 6a generació de processadors Intel Core™, la TUF Sabertooth Z170 S incorpora connectivitat USB 3.1 Gen 2 Tipus A i Tipus C reversible i, gràcies als components TUF de grau militar, la protecció TUF ESD Guards 2 i els 5 anys de garantia, ofereix durabilitat 24/7.

Dissenyada per durar: Patró de camuflatge àrtic digital i indicador Q-LED blanc

ASUS TUF ha creat la primera placa base amb un PCB de color blanc, a més, la Sabertooth Z170 S inclou un patró de camuflatge àrtic digital imprès directament sobre la placa i els components. El resultat és una estètica tant singular com suggerent per a la configuració d’equips Z170 preparats per donar molta guerra.

Sabertooth Z170 S

Amb un disseny tan consentit, la il·luminació del LED intermitent no podia més que anar a joc amb el tema blanc de la placa. Inspirat en una cabina de comandament blindada, QLED mostra alertes i clares indicacions de les accions que l’usuari pot dur a terme per solucionar-les.

Solucions de refrigeració integral: TUF ice, Thermal Radar 2 i TUF Detectiu 2

La TUF Sabertooth Z170 S combina 3 tecnologies per procurar una refrigeració avantguardista per a qualsevol configuració.

TUF ICE és un processador dedicat que monitoritza els sensors de temperatura i les velocitats dels ventiladors per a una refrigeració de precisió.

Sabertooth Z170 S

TUF Thermal Radar 2 inclou 11 connectors per ventiladors. Els múltiples sensors integrats i el cable termistor permeten que els usuaris monitoritzin les temperatures de les gràfiques i altres components clau en temps real, i que realitzin ajustaments manuals o optimitzin la refrigeració amb un simple clic.

L’aplicació gratuïta TUF Detectiu 2 ara inclou la possibilitat d’accedir a informació detallada del sistema des de la pantalla tàctil d’un smartphone o tauleta, i manipular els paràmetres clau o detectar els errors mitjançant una connexió per cable.

Durabilitat 24/7: Components TUF, ESD Guards 2 i 5 anys de garantia

TUF Sabertooth Z170 S està dissenyada amb components TUF per oferir la màxima fiabilitat sota qualsevol tipus d’escenari d’ús.

Els condensadors 10K Black Metallic, fabricats al Japó, milloren un 20% la tolerància a altes temperatures i ofereixen una vida útil fins a 10 vegades més llarga. Les bobines choke TUF estan fabricades amb uns materials que resisteixen l’oxidació i milloren la dissipació de temperatura un 13% per a una durabilitat inigualable.

Sabertooth Z170 S

TUF ESD Guards 2 protegeix tots els sòcols USB i els connectors del darrere contra descàrregues electrostàtiques amb un disseny el 30% més potent que la generació TUF anterior.

La Sabertooth Z170 S inclou l’últim disseny Gigabit Ethernet per gaudir d’una connexió de xarxes a fins a 10 Gbit/s i la protecció Languard, un avançat sistema d’acoblament de senyals amb uns condensadors d’alta gamma que compleixen els estàndards militars.

Sabertooth Z170 S

Totes les plaques base TUF són sotmeses a les proves més exigents per assegurar un funcionament continuat sota qualsevol escenari d’ús. La Sèrie TUF està creada per oferir la màxima solidesa i confiança, raó per la qual cada placa compta amb una garantia de 5 anys.