ASUS Republic of Gamers llança Poseidon GTX 980 Ti

  0
  ASUS Republic of Gamers llança Poseidon GTX 980 Ti

  ASUS-ROG-GTX -980-TI
  Una nova gràfica amb exclusiva refrigeració híbrida DirectCU H2O per aire i líquid

  ASUS Republic of Gamers (ROG) ha presentat la Poseidon GTX 980 Ti, una nova gràfica que compta amb un exclusiu disseny de refrigeració híbrid que permet gaudir del màxim rendiment gràfic amb configuracions de refrigeració per aire i líquid. La tecnologia ASUS Acte-Extremi amb components Super Alloy Power II ofereix la millor qualitat i fiabilitat.

  Poseidon GTX 980 Ti incorpora la nova GPU GeForce® GTX™ 980 Ti amb un rellotge accelerat a 1203 MHz en manera gaming i a 1228 MHz en Manera OC. També incorpora quantitat de tecnologies exclusives com DirectCU H2O amb ventiladors DustProof, la qual redueix 30 graus la temperatura emprant la refrigeració per líquid i, per aire, refreda 5 graus més que el disseny de referència.

  L’aplicació GPU Tweak II és una potent eina de overclocking dissenyada perquè els usuaris aprofitin l’autèntic potencial de la seva gràfica. A més inclou una llicència anual de XSplit Gamecaster per emetre i gravar l’acció de la manera més convenient, i un compte de World of Warships gratuïta per 15 dies amb un codi d’invitació per al buc de guerra Diana Cruiser.

  DirectCU H2O amb dos ventiladors DustProof: Flexibilitat total per refrigerar la teva gràfica per aire o líquid

  DirectCU H2O és una solució de refrigeració que combina una càmera d’evaporació i un canal de líquid amb uns adaptadors G ¼ estàndard compatibles amb qualsevol sistema de refrigeració per líquid que l’usuari disposi. Emprant la refrigeració per líquid, DirectCU H2O redueix 30 graus la temperatura respecte al disseny de referència i treballa d’una manera tres vegades més silenciós.

  Resistents a l’acumulació de pols i partícules, els ventiladors DustProof perllonguen la vida útil de la targeta un 25 % i ofereixen una excel·lent dissipació per gaudir d’un rendiment òptim avui i matí.

  La Poseidon GTX 980Ti supera les expectatives amb un disseny increïble. La il·luminació ROG LED palpita en vermell quan la targeta es troba activa, afegint caràcter a l’equip de l’usuari.

  La millor qualitat i fiabilitat: Tecnologia ACTE-EXTREMI amb Super Alloy Power II

  La tecnologia Acte-Extremi de ASUS representa el primer procés de manufactura de gràfiques 100 % automatitzat, la qual cosa significa que elimina els possibles errors humans durant la fabricació i assegura la màxima fiabilitat sota qualsevol escenari d’ús. A més, aquest sistema no empra químics agressius i redueix el consum energètic el 50 %.

  Els enginyers de ASUS han integrat components d’alta qualitat en el disseny de les targetes gràfiques ASUS per reforçar la seva fiabilitat general. Els components Super Alloy Power II milloren notablement l’eficiència, minimitzen la pèrdua energètica i els
  brunzits a càrrega plena, i redueixen la temperatura el 50 % respecte als dissenys previs.

  Ajustos intuïtius: GPU Tweak II amb XSplit Gamecaster

  GPU Tweak II és una potent i intuïtiva eina d’oc dissenyada perquè els usuaris aprofitin al màxim el rendiment potencial de la seva gràfica. A més, inclou una llicència gratuïta per 14 dies de XSplit Gamecaster, una aplicació que permet emetre i gravar les partides dels usuaris mitjançant una còmoda interfície superposada, així com un compte premium gratuïta per 15 dies de World of Warships amb un codi d’invitació per al buc de guerra Diana Cruiser.

  ESPECIFICACIONS
  ROG POSEIDONGTX980TiP6GD5 ROG POSEIDONGTX980TU6GD5
  • Rellotge a 1203 MHz en manera gaming
  • Rellotge a 1228 MHz en manera OC
  DirectCU H2O
  • Tecnologia Acte-Extremi amb Super Alloy Power II
  GPU Tweak II amb XSplit Gamecaster
  6GB GDDR5 • Rellotge a 1075 MHz en manera gaming
  • Rellotge a 1114 MHz en manera OC
  DirectCU H2O
  • Tecnologia Acte-Extremi amb Super Alloy Power II
  GPU Tweak II amb XSplit Gamecaster
  6GB GDDR5

  PVP: 929€