ASUS Republic of Gamers presenta el GL552

  0

  ASUS Republic of Gamers presenta el GL552ASUS Republic of Gamers (ROG) ha presentat el GL552

  Un portàtil per gaming d’alt rendiment amb la 4ª generació de processadors Intel® Core™ i7 i una gràfica NVIDIA® GeForce® GTX™ 950M amb suport DirectX 12. El GL552 incorpora l’exclusiva optimització de xarxa GameFirst III de ASUS, un teclat retroiluminat amb una capacitat de resposta exquisida i un àrea WASD clarament delimitada, i una pantalla IPS Full HD amb uns angles de visió molt amplis. Hereta les distintives línies de la Sèrie G de ROG i compta amb uns accessos molt còmodes per canviar la memòria i els discos durs.

  Rendiment ROG per a jocs i un disseny clàssic

  Amb la 4ª generació de processadors Intel Core i7 i les gràfiques dedicades NVIDIA GeForce GTX 950M amb suport Microsoft DirectX 12, el ROG GL552 ha estat creat per gaudir dels últims jocs i, a més, compta amb unes característiques ideals per realitzar amb soltesa qualsevol tasca creativa.
  A nivell de disseny, el ROG GL552 hereta les ja clàssiques línies de la Seriï G de ROG. Amb unes superfícies inclinades que recorden al F-22 Raptor, el resultat és un equip tan atractiu com a resistent.

  Teclat per pilotar els teus jocs i emmagatzematge flexible

  Fabricat d’una peça, el teclat del ROG GL552 integra unes tecles amb 1,8 mm de desplaçament, una secció numèrica dedicada, un grup WASD diferenciat i retroiluminación en color vermell ROG.
  Amb fins a 2 TB d’emmagatzematge en disc dur i fins a 256 GB en SSD M.2 opcional, aquest equip ofereix la capacitat d’emmagatzematge i la velocitat que els amants de jocs necessiten.

  Accés instantani per a millores

  El panell inferior del ROG GL552 es llisca cap al costat per accedir a la memòria, el disc dur i el SSD M.2 en qualsevol situació i poder realitzar millores o canvis de la manera més còmoda i eficient.

  Frags més ràpids, visió ampliada i so realista

  La tecnologia GameFirst III prioritza el flux de dades gaming en el tràfic de la xarxa. El resultat és una experiència de joc més fluïda i la desaparició dels molests retards perquè el primer sigui sempre el més important. Ofereix 4 maneres de configurades de fàbrica per establir la prioritat dels paquets, i ajustos manuals per als usuaris que desitgin controlar fins a l’últim aspecte de la xarxa.
  La pantalla IPS Full HD de 15,6” inclou un acabat mat que elimina els reflexos d’un cop de ploma perquè gaudis de la imatge FHD més pura. A més, els 178 graus d’angle de visió et garanteixen els colors més reals des de qualsevol posició.
  Les millores pròpies de la tecnologia SonicMaster permeten que el ROG GL552 ofereixi un so d’alta fidelitat. Paral·lelament, ROG AudioWizard compta amb 5 configuracions de fàbrica dissenyades específicament per a gèneres populars de jocs perquè els usuaris gaudeixin d’un nou nivell de realisme.

  ASUS Republic of Gamers presenta el GL552

  PVP: a partir de 999€
  Disponibilitat: juny

  Sobre ASUS
  ASUS és un dels tres principals venedors de portàtils de consum i el fabricant de les plaques base més venudes i premiades a nivell mundial. ASUS, empresa capdavantera en la nova era digital, dissenya i fabrica productes que compleixen a la perfecció les necessitats de les llars i les oficines actuals, en comptar amb una àmplia cartera de productes que inclou plaques base, targetes gràfiques, unitats òptiques, pantalles, ordinadors de sobretaula i tot en un, portàtils, netbooks, servidors, dispositius multimèdia, solucions sense fils, dispositius de xarxa, tabletas i smartphones. Moguda per la innovació i amb un compromís constant amb la qualitat, ASUS va guanyar 4326 guardons l’any 2014, i compta amb el reconeixement d’haver revolucionat el mercat del PC amb el Eee PC™. ASUS té més de 13 600 empleats a tot el món, i compta amb un equip de R+D internacional compost per més de 4500 enginyers. Els ingressos de l’empresa l’any 2014 van ser d’uns 14 500 milions de $.

  Sobre ASUS ROG
  La divisió Republic of Gamers de ASUS va ser creada en 2006 per satisfer les necessitats de gamers i usuaris entusiastes que desitjaven un maquinari més competitiu. Des de la seva creació, ROG s’ha posicionat com una marca coneguda per la qualitat dels seus productes i els resultats obtinguts en competicions de overclocking com per exemple: QuakeCon, BlizzCon i Dreamhack. En els últims 5 anys, nombrosos rècords mundials s’han batut amb maquinari ROG, i els mitjans han reconegut a la marca amb més de 1200 guardons internacionals. Fidel a la màxima “l’opció dels campions”, el catàleg ROG inclou plaques base, gràfiques, portàtils, equips sobretaula, ratolins i solucions d’àudio dissenyades per donar a gamers i entusiastes un avantatge competitiu en els seus jocs. Per obtenir una informació més detallada, visiti: http://rog.asus.es