ASUS Republic of Gamers presenta el nou monitor gaming Swift PG348Q

ASUS Republic of Gamers (ROG) ha presentat el ROG Swift PG348Q, un monitor corb QHD (3440×1440) de 34 polzades amb una relació d’aspecte 21:9 per gaudir de gaming ultra panoràmic en les millors condicions possibles. Reconegut amb un 2016 CES Innovation Award, el monitor Swift PG348Q incorpora un disseny sense marc, efectes d’il·luminació LED i el nou esquema de color titani i coure plasma de ROG. A més, ofereix una freqüència de refresc de 100 Hz i la tecnologia NVIDIA® G-SYNC™ per a una acció increïblement ràpida i fluida.

Swift PG348Q

Disponible a partir de mitjans de febrer, el ROG Swift PG348Q s’uneix a la flota de pantalles ROG Swift per consolidar la posició líder d’ASUS en el mercat de monitors gaming d’alta gamma.

Monitor corb de 34 polzades amb un disseny premiat per gaudir de gaming immersiu

El monitor gaming ROG Swift PG348Q munta un panell ultra panoràmic de 34″ amb una resolució QHD 3440×1440 i una densitat de 109 píxels per polzada. Amb una relació d’aspecte 21:9, el panell del PG348Q proporciona un 35% més d’espai en pantalla que un monitor WQHD, el que permet gaudir de més espai per a les finestres de diverses aplicacions.

Swift PG348Q

Des del seu llançament, ROG Swift PG348Q ha conquistat la crítica amb un premi 2016 CES Innovation Award. Compta amb un disseny revolucionari, el nou esquema de color titani i coure plasma d’ROG i una peanya d’alumini amb efectes LED per ambientar l’experiència gaming.

La tecnologia NVIDIA® G-SYNC™ sincronitza la freqüència de refresc de la pantalla amb la GPU de la gràfica GTX de l’equip, eliminant l’efecte tearing, minimitzant les estrebades i el retard en l’entrada. El botó Turbo permet canviar al vol (entre 60 i 100 Hz) la freqüència de refresc del monitor per no malbaratar recursos gràfics amb jocs per als quals, per la seva pròpia naturalesa, no cal fer treballar a l’equip a 100 Hz. Tot això sense necessitat d’accedir al panell de control de gràfics. Les exclusives tecnologies GamePlus i GameVisual d’ASUS milloren l’experiència gaming dels usuaris aportant avantatges tàctics.

Swift PG348Q

Creat per maratons de gaming, el monitor ROG Swift PG348Q incorpora una peanya amb un disseny ergonòmic que permet manipular l’altura, inclinació i la rotació de la pantalla per trobar amb facilitat la posició ideal de visualització. Aquest monitor també incorpora les tecnologies antiparpelleig i filtre de llum blau amb certificació TÜV Rheinland per minimitzar la fatiga visual i protegir a l’usuari contra la llum blava perjudicial.

La disponibilitat del ROG Swift PG348Q és inmediata i el seu preu oficial és de 1299€.