Asus ROG Maximus VIII Impact, la nova joia de la corona

  0
  Asus ROG Maximus VIII Impact, la nova joia de la corona

  Asus ROG Maximus VIII Impact, la nova joia de la corona Asus ha anunciat el llançament del nou membre de la seva família Republic of Gamers, la placa base mini ITX Asus ROG Maximus VIII Impact.

  Es tracta d’una placa optimitzada per a sistemes d’alt rendiment i Overclock, i incorpora un ampli ventall de característiques especials incloent els VRM muntats en una placa vertical. Sens dubte una placa base que se surt de la comuna en tots els aspectes i que està orientada a Gamers amb sistemes de la més alta gamma.

  La Maximus VIII Impact d’Asus és una altra d’aquestes obres d’enginyeria que ens deixa sorpresos fins i tot als quals portem molts anys immersos molt endins del món del hardware. I és que el fabricant ha aconseguit ficar en una placa base, de grandària mini ITX tot el que desitjaríem d’una placa de format ATX de gamma alta, a excepció clar dels sòcols PCIExpress per a configuracions multi GPU atès que per restriccions de grandària solament compta amb un.

  Asus ROG Maximus VIII Impact, la nova joia de la corona

  Aquest petit colós és capaç de suportar processadors Intel Core d’última generació, i gràcies a la seva tecnologia d’acte Overclock de cinc fases permet treure-li el màxim partit tant als processadors amb multiplicador desbloquejat de la sisena generació d’Intel com a la memòria RAM DDR4, doncs compta amb dos sòcols que suporten velocitats de fins a 4133 Mhz.

  Segurament en la imatge de dalt ja us haureu fixat que els VRM no són l’única cosa disposada en vertical en aquesta nova placa base d’Asus, i és que el fabricant ha volgut posar un alt enfocament en la qualitat del so. Per això ha integrat un mòdul Asus SupremeFX Impact, amb els jacks d’àudio il·luminats amb el seu color corresponent perquè no hi hagi error en connectar sistemes de so i tecnologies com SenseAmp, encarregat de detectar la impedància dels auriculars connectats automàticament (fins a la friolera de 6000 ohms) i ajustar-se en conseqüència.

  Asus ROG Maximus VIII Impact, la nova joia de la corona

  La placa integra quatre ports SATA 3, un PCIExpress 3.0 x16 que suporta gràfiques de doble GPU, quatre USB 3.0 en la part posterior mes un capçal intern per altres dos addicionals en el frontal de la caixa, i fins i tot integra una targeta de Xarxa Gigabit i un mòdul WiFi 802.11 ac de màxima velocitat. També, podreu veure sota l’USB combo que està sota el port RJ-45, Asus ha incorporat un port USB 3.1 Type-C, el famós connector reversible.

  En definitiva, es tracta d’una placa de la més alta gamma que arriba per posar-se immediatament en el tron de les plaques basi de format mini ITX. De moment això es desconeix el seu preu i la data d’arribada a les tendes. Podeu ampliar informació sobre la nova joia de la corona d’Asus a la seva pàgina web.