Atac de cor en ple carrer a Rubí

0
atac de cor Rubi
Personal sanitari atenent a la persona | Foto: Adrián Caballero

Una persona ha estat atesa per un parada cardíaca la tarda d’aquest dijous al carrer Monturiol de Rubí

Una persona ha patit una parada cardíaca a primera hora de la tarda d’aquest dijous a Rubí. L’home, que es trobava al carrer Monturiol, a l’alçada del Bar de la Hermandad Gallega, ha patit un episodi de fallida cardíaca segons han informat a Diari Català membres de la policia local que es trobaven al lloc dels fets.

Els serveis sanitaris que han arribat al carrer,  no han sabut donar informació de l’estat de salut de la persona, ja que encara era aviat. El seu fill era present al lloc dels fets mentre els serveis sanitaris tractaven l’afectat.

Fins al carrer Monturiol de Rubí s’han desplaçat tres ambulàncies i un dispositiu de la policia local del municipi. Com acostuma a passar en aquestes ocasions, diversos veïns i persones que estaven comprant en aquell moment eren al carrer expectants per saber més detalls del que havia succeït i per conèixer l’estat de salut de la persona afectada.

Una de les ambulàncies ha traslladat aquesta persona a l’hospital, retirant-se del carrer Monturiol la resta d’efectius i passant a la normalitat pocs minuts després, on la gent ha seguit passejant i fent les seves compres. Un ensurt en un carrer proper a l’estació dels FGC de Rubí.

Compartir
Article anteriorUna nadó mort a Santa Coloma de Gramenet
Article següentSabadell, Bankia i Euro 6000 cobraran 0,65 euros
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]