Atac suïcida contra un comboi que és reivindicat pels talibans

0
atac a Kabul
EP: Kabul
atac a Kabul
EP: Kabul

L’atac és contra un comboi de militars estrangers a Kabul

Diverses persones, entre les quals hi ha civils, han resultat ferides després d’un atac perpetrat contra un comboi de soldats estrangers a la capital de l’Afganistan, Kabul, segons ha informat la cadena de televisió afganesa ‘Tolo News’.

Un responsable de seguretat, que s’ha mantingut en anonimat, ha assegurat que les informacions inicials apunten que es tracta d’un atac suïcida i en haver-se registrat “en hora punta”, segons ha indicat l’agent, ha pogut confirmar que hi ha víctimes, tot i que no ha donat més detalls sobre aquesta qüestió.

Després de l’atac, que s’ha produït a la zona de Juy-e Shir, s’han desplaçat diverses ambulàncies que han començat a traslladar els ferits al centre hospitalari. Mentrestant, les forces de seguretat han bloquejat la via al trànsit.

Hores més tard els Talibans han reivindicat la seva autoria

Els talibans han reivindicat l’autoria de l’atemptat perpetrat aquest diumenge a primera hora del matí en una concorreguda zona de la capital, Kabul, contra un comboi de soldats estrangers, segons ha informat l’agència estatal de notícies ‘Pajhwok’.

Diverses persones, entre les quals hi ha civils, han resultat ferides després de l’atac que s’ha produït a la concorreguda zona de Juy-e Shir.

Fins al lloc s’hi han desplaçat diverses ambulàncies que han començat a traslladar els ferits al centre hospitalari. Mentrestant, les forces de seguretat han bloquejat la via al trànsit.