L’atenció dels cambres i el preu, el que més valorem d’un bar

0
Terrazas Street Lovers
Foto: Street Lovers BCN

Una concurs sobre terrasses mostra les preferències dels barcelonins en qüestió de bars així com quines són les millors terrasses de la ciutat

 

Quan decidim fer un volt o prendre alguna cosa amb amics, són molts els factors pels que podem acabar decidint-nos entre un bar o un altre. Entre asseure’ns a una terrassa o a una altra. Street Lovers BCN és un concurs que ha escollit la millor terrassa de Barcelona i, a més, gràcies als més 3.500 rebuts, ha pogut elaborar una estadística sobre quin és aquest detall que ens fa decidir entre un establiment i un altre.

Segons els resultats, fets públics aquest dijous, un 30% dels barcelonins –participants al concurs Street Lovers- assegura que el que més valora d’un establiment és l’atenció que reben per part dels cambres. En segona posició –escollida pel 23%- es troba la relació qualitat-preu que tingui el bar.

Altres aspectes també valorats segons l’estadística són la qualitat de les tapes o els còctels que serveixen al bar, l’ambient i les vistes. Com a curiositat, un 3% dels participants al concurs asseguren que l’aspecte més valoren és que la terrassa del bar sigui interior.

El concurs Street Lovers BCN ha guardonat diferents terrasses de bars i restaurants de la ciutat de Barcelona. La millor terrassa en relació a l’atenció al client és, segons els participants del concurs, la del bar Bardot, de l’Eixample Esquerra. Si el que busquem és un bon bar en termes de qualitat-preu, haurem d’anar Amigó Cascarilles, també de l’Eixample. Els participants d’aquest concurs han valorat, per altra banda, El Xalet de Montjuïc com el establiment amb les millors vistes.

Compartir
Article anteriorD’on provenen els combatents de l’Estat Islàmic?
Article següentHyundai i20 WRC 2016, l’antídot contra el VW Polo WRC
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]