Un home de nacionalitat egipcia manté segrestades a 18 persones. Tot apunta a que el sospitós volia enviar un missatge a la seva dona

 

 

Un avió comercial de la companyia EgyptAir, que havia de fer la ruta Alexandria-El Caire, ha estat segrestat només enlairar-se a Alexandria. Minuts més tard, ha aterrat d’emergència a Xipre, a l’aeroport de Làrnaca. La companyia ha confirmat per Twitter el segrest de l’aparell un Boeing 737.

El segrestador, de doble nacionalitat egipcia i estadounidenca i de 27 anys, hauria segrestat l’avió per motius amorsos, segons expliquen fonts oficials i confirma en un missatge el president xipriota, Nicos Anastasiades, que descarta motivacions terroristes. El sospitós té una ex-dona de nacionalitat xipriota. L’home ha llençat una carta de quatre pàgines des de la porta de l’avio per a que sigui llegida per la seva dona. Pocs minuts després, el segrestador ha demanat veure a la seva ex-dona.

Ibrahim Samaha, el segrestador, ha alliberat en un primer moment a 52 passatgers, però n’ha lliberat 5 persones més després del total de set membres de la tripulació i quatre persones estrangeres que hi quedaven a l’aparell Segons fonts oficials, encara queden set persones a l’avió, entre els que hi ha tres passatgers. Alguns mitjans han arribat a dir que l’home té un cinturó d’explosius i ha amenaçat amb fer-lo explosionar.

Ara per ara, l’aeroport de Làrnaca romàn tancat i els avions estan sent desviats al de Paphos.

Compartir
Article anteriorSánchez aplaça el congrés del PSOE amb el beneplàcit de Díaz
Article següentLa Setmana Santa deixa 18 morts a les carreteres catalanes
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]