Triple duel contra l’Athletic Club

0
Athletic de Bilbao i FC Barcelona a la Copa - Diari Català
Els actuals campions de la Supercopa i la Copa del Rey es veuran novament les cares a quarts de la Copa i a la lliga | FOTO: Europa Press

Athletic de Bilbao i FC Barcelona reeditaran la final de la Copa del Rey en un enfrontament a quarts de final i es creuaran tres vegades consecutives

El sorteig de quarts de final de la Copa del Rey ha decretat un nou duel entre Athletic de Bilbao i FC Barcelona, que es trobaran en fins a tres ocasions seguides comptant el partit de lliga del proper diumenge.

Difícil enfrontament per al conjunt blaugrana, que reeditarà les finals de la passada Copa del Rey, que va caure del costat català per 1-3, i la Supercopa d’España, que van guanyar els bascos gràcies a un 4-0 al seu estadi i un empat 1-1 al Camp Nou.

Realitzat a la seu de la Federació Espanyola de Fútbol, el sorteig també ha definit els encreuaments entre Valencia i Las Palmas, Sevilla i Mirandés i Celta i Atlético de Madrid. Les dates previstes per als partits són el 20 i 21 de gener per als xocs d’anada i 3 i 4 de febrer per als de tornada. Tot seguit es repetirà un format de sorteig pur per a decidir els enfrontaments de semifinals.