CNAB, campio de la Copa del Rey de waterpolo - Diari Catala
La piscina Carles Ibars de Sabadell va ser testimoni d'una gran final que es va endur el conjunt mariner | FOTO: RFEN.es

El CN Atlètic Barceloneta es proclama campió de la Copa del Rey de waterpolo per 12a vegada després d’una suada victòria contra el CN Sant Andreu

Un cop més el CN Atlètic Barceloneta ha demostrat que no té rival en proclamar-se campió de 30a edició de la Copa del Rey de waterpolo. Ni tan sols un gran partit del CN Sant Andreu, que amb una gran defensa i una destacada actuació del seu porter, Ramón Santís, va inquietar el seu rival en tot moment, van poder evitar la consecució del 12è títol dels mariners a la competició, el quart consecutiu.

Els homes de Xavi Julià van deixar clares les seves intencions des del primer moment i amb un joc intens al darrere i efectiu al davant van agafar un avantatge de dos gols en un primer quart impecable (2-0). Al segon les solucions ofensives no van funcionar tan bé a causa dels ajustaments dels de Chus Martín, que van saber aguantar per a anivellar novament el marcador.

Després del descans va continuar regnant la igualtat i cada diana dels andreuencs era contestada pels mariners, mantenint l’empat fins al començament del darrer període (4-4). A l’últim quart va colpejar primer l’Atlètic Barceloneta i el Sant Andreu va recuperar la iniciativa només per uns instants, abans d’una igualada que semblava que conduiria als penals.

Finalment no va ser així, ja que una jugada ràpida a poc menys d’un minut i mig per a la conclusió va significar un segon avantatge dels de Chus Martín que aquesta vegada va resultar definitiu (6-7). Com ja va passar a la final de 2014 el CN Atlètic Barceloneta es va proclamar campió de la Copa del Rey de waterpolo, aquest cop per al seu 12è títol.