Filipe Luis | Diari Catala
L'Atlético de Madrid presentarà un recurs per la sanció de Filipe Luis | Diari Catala

Filipe Luis ha estat sancionat amb tres partits de suspensió en motiu de la dura entrada a Leo Messi; l’Atlético ja ha anunciat que presentarà un recurs

El defensa brasiler de l’Atlético de Madrid Filipe Luis ha estat sancionat amb tres partits pel Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per la seva entrada sobre el davanter argentí del FC Barcelona Leo Messi a l’últim partit de Lliga, disputat al Camp Nou.

Competició ha castigat l’entrada del lateral brasiler directa al genoll de Messi amb tres partits de sanció “per l’especial gravetat de l’acció”, segons apunta la seva resolució en base a l’article 123.1 del Codi Disciplinari de la RFEF.

Tampoc podran jugar el proper partit de l’Atlético de Madrid contra l’Eibar al Vicente Calderón el central Diego Godín, que va ser l’altre expulsat contra el FC Barcelona per rebre doble amonestació, ni el lateral Juanfran, qui va veure la cinquena groga del cicle, que comporta suspensió.

L’Atlético presentarà un recurs

“L’Atlético de Madrid ha decidit recórrer la sanció de tres partits imposada a Filipe Luis per la seva expulsió en el partit contra el FC Barcelona del passat dissabte 30 de gener. El club considera desproporcionada la xifra de partits imposada al lateral brasiler i així ho farà constar en el recurs que presentarà per rebatre la sanció”, ha explicat l’entitat, mitjançant un comunicat oficial.

D’altra banda, José Luis Pérez Caminero, director esportiu del club matalasser, creu que “les accions similars s’han de jutjar de la mateixa manera i tenir el mateix càstig”. “No pot ser que una acció idèntica i que es redacta en l’acta de la mateixa manera es sancioni amb un partit i que en el cas de Filipe es castigui amb tres”, ha expressat, fent referència a accions similars i apuntant que el jugador mai ha estat protgonista d’entrades violentes