L’acusat va ser detingut pels Mossos d’Esquadra dues hores després

A principis d’aquesta semana un home ha estat detingut a Terrassa pels Mossos d’Esquadra. L’acusat sembla que ha atropellat de forma intencionada a la seva dona minuts després de protagonitzar una forta discussió.

La policia el va retenir dues hores després de l’accident efectuat al carrer de Watt, prop de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, en Ca Tusell. Pel que sembla, i gràcies a la gravació dels fets a través d’un mòbil d’un familiar de la víctima, el motiu de l’atropellament intencionat pot haver estat una forta discussió que la parella havia mantingut al carrer uns minuts abans.

La dona, de 43 anys, ha sofert lesions diverses, però de caràcter lleu. Va ser atesa ràpidament pel personal sanitari i traslladada en una ambulància a l’hospital universitari de la de Mútua Terrassa, mentre la policia s’afanyava a buscar al conductor, que s’havia marxat de la zona. A més un cop succeït el sinistre, uns agents van vigilar els voltants del domicili del sospitós mentre uns altres duien a terme esbrinaments a la recerca del subjecte per altres costats.