L’home ha estat detingut després d’estavellar-se contra un arbre amb el seu company, els altres dos continuen fugats

Dos presumptes lladres van començar la nit emblant a un bar de Badalona, segons el Diari de Badalona, no contents amb el recaptat, van posar la mira cap a Sant Adrià. Allà van trobar un estanc i els Mossos d’Esquadra els van sorprendre. Els quatre lladres es van dispersar, dos d’ells cap al metro, concretament la parada de La Pau i els altres dos van agafar un vehicle que havien sostret prèviament i es van fugar.

Un dels agents va intentar aturar el vehicle però va haver d’esquivar el cotxe que venia a tota velocitat cap a ell, provocant-li una caiguda que li va suposar una forta contusió a les costelles. Durant una estona, la persecució va seguir pels carrers de Sant Adrià i els Mossos quasi els perden però els lladres es van accidentar contra un arbre i una tanca en un pont.

Els lladres van patir cops i talls sense gravetat i van intentar fugir a peu però els Mossos els van reduir. Els dos individus tenien 20 i 26 anys i són veïns de Sant Adrià i Barcelona. Els Mossos encara busquen els altres dos lladres que van marxar cap al metro.