Atropellats un nadó i una nena de quatre anys a Santander

0
Santander, ambulància
Foto: Europa Press

Els fets van passar en dos atropellaments diferents a la ciutat de Santander. Els nens estan hospitalitzats. A més, hi van haver dos accidents més.

 

Un nadó d’un mes ha estat atropellat per un turisme quan el passejava la seva mare en un cotxet, mentre que un altre cotxe ha atropellat una nena de quatre anys, en els dos casos, quan travessaven pel pas de vianants. Els dos successos s’han produït a Santander en les últimes hores.

L’atropellament del nadó es va produir ahir a les 18.50 hores a la rotonda de los Osos de la capital càntabra. El nen, al qual la seva mare passejava en un cotxet, va resultar ferit i va ser traslladat en una ambulància a la Residència Cantàbria per ser assistit.

Alhora, a l’avinguda Doctor Diego Madrazo de Santander a les 18.35 hores, un turisme va atropellar una menor de quatre anys quan travessava pel pas de vianants. La nena va resultar ferida i també va ser traslladada en ambulància a la Residència Cantàbria.

A més, un altre turisme va atropellar un vianant quan travessava, a les 18.00 hores, per un pas zebra del carrer Concejo. L’home va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Marqués de Valdecilla.

D’altra banda, a 23.40 hores, al carrer Marqués de la Hermida, van topar un turisme i un ciclomotor i va resultar ferida la conductora d’aquest últim vehicle, que va ser traslladada a Valdecilla en ambulància.