El petit Audi A1 Active Kit parteix des dels 19.280 euros

La marca alemanya afegeix una nova edició especial al seu petit model, anomenada Audi A1 Active Kit, la qual es basa en la línia d’equipament Attraction i s’ofereix per a la carrosseria de tres i cinc portes, en combinació amb qualsevol motor de la gamma A1.

Aquest Audi A1 Active Kit aporta una personalitat més esportiva a gràcies a les llandes d’aliatge de 17 polzades, para-xocs davanter i posterior específics i faldons laterals, passos de roda i altres motllures acabades en color gris. A l’interior destaquen elements acabats en alumini, sortides d’aire en color negre brillant i les motllures d’entrada amb insercions d’alumini. Així mateix, també equipa el volant multifunció, sistema FIS d’informació al conductor i ràdio MMI amb Bluetooth.

A aquest equipament extra per aquesta edició especial Audi A1 Active Kit, cal sumar-li el que ja equipa el nivell d’acabat Attraction, que no és poc, i tot aquell que ja porta el petit Audi A1 en totes les seves variants.

Audi A1 Active Kit, un toc més esportiu | Diari Català
Vista posterio

El preu de l’Audi A1 Active Kit parteix des dels 19.280 euros amb el motor 1.0 TFSI de 95 CV (20.010 euros amb l’Audi A1 Sportback amb aquest mateix motor), mentre que en la gamma dièsel existeix un Audi A1 1.4 TDI 90 CV Active Kit des de 20.980 euros (21.710 euros en el cas de l’Audi A1 Sportback).

L’edició especial Active Kit se suma així a l’oferta d’edicions especials que Audi ofereix per al seu model més petit: Attracted, Adrenalin i Adrenalin2.

Sens dubte, l’Audi A1, del qual vam poder provar la versió 1.4 TFSI de 150 CV amb canvi automàtic S-Tronic,  és un cotxe força interessant per aquell que busqui comoditat i confort per al dia a dia amb unes mides reduïdes que puguin ser àgils per qualsevol circumstància.