Audi A5 DTM Selection, molta decoració i motor TDI

0
Audi A5 DTM Selection, molta decoració i poc motor

Audi A5 DTM Selection, molta decoració i poc motor

Un motor que no encaixa amb el disseny de l’Audi A5 DTM Selection

Amb la recent renovació de l’Audi A4 s’entén que a l’Audi A5 li queden poc dies de vida. Les similituds entre els dos models són totals i gairebé només varien en el nombre de portes. Per tant, l’A5 està donant ja les últimes fuetades. És per això que la marca alemanya ha decidit llençar una versió especial, anomenada Audi A5 DTM Selection amb un clar cop d’ullet al campionat alemany de turismes. Això sí, la única aparença amb els vehicles de competició deu ser estètica ja que de motor munta un 3.0 TDI…

Exteriorment aquesta edició limitada d’Audi destaca per una pintura de color vermell Misano, elements acabats en negre com els retrovisors, uns para-xocs frontal específic per l’ocasió, adhesius Audi Sport i DTM, llandes d’alumini de 20 polzades, seients estil baquet, vidres posteriors tintats, etc. Com veieu l’Audi A5 DTM Selection va ben farcit de detalls.

A més a més i com a característiques més extravagants, destaquen les sigles DTM projectades al terra quan obrim la porta o els seients d’estil baquet procedents del RS 5 que estan coberts a la zona posterior amb el mateix color vermell de la carrosseria. Aquest color també el trobem a les costures dels seients i volant, mentre que els pedals són d’acer inoxidable.

Audi A5 DTM Selection, molta decoració i poc motor

I davant de tot això pensareu que hauria de portar un bon motor benzina potent que rugís amb ganes i estigués a l’altura del disseny. Doncs no, sembla que Audi ha volgut crear un llop amb cor d’ovella, reformulant així aquella frase feta. Sota el capó equipa un 3.0 TDI de 245 CV i 580 Nm de parell màxim. La caixa de canvis és l’automàtica S-Tronic de set marxes i té tracció quattro. De 0 a 100 km/h accelera en 5,9 segons gràcies al seu elevat parell motor, i arriba fins als 250 km/h. Ah! M’ho deixava, només consumeix 6,3 litres als 100 quilòmetres.

I si algú està interessat en comprar-lo que sàpiga que només es faran 50 unitats per al mercat alemany a un preu de 74.450 euros.