La marca renova lleugerament la berlina Audi A6

Audi renova subtilment la gamma A6 berlina i Avant. Els exteriors ofereixen ara un perfil més afilat, similar als últims llançaments com el nou A4 o A3, a més d’incorporar nous equipaments. En breu ja es podran demanar les actualitzacions per a tota la família Audi A6. Els lliuraments de les primeres unitats tindran lloc durant el proper estiu.

A l’exterior, els canvis en el frontal accentuen l’horitzontalitat amb una línia que no dista molt del nou Audi A4. Els estreps laterals i el para-xocs posterior també tenen ara formes amb més angles. A més, un nou difusor proporciona el toc final a la part més baixa de la zona posterior, la qual cosa suposa un aspecte una mica més esportiu de sèrie. Així mateix, amb el pack s-line es pot donar un punt més d’esportivitat a tot el conjunt.

Audi A6 2016, mateixa idea de sempre | Diari Català
Audi A6 2016 interior

Dos nous tons de pintura, el vermell Mart i el verd Gotland, introdueixen una nota de frescor a la gamma de colors dels Audi A6. El verd Gotland està disponible també per als models S. El color marró Java, que abans era exclusiu de l’Audi A6 allroad, ara també està disponible per l’A6 i A6 Avant. A més, hi ha dos nous dissenys per a les llandes.

La il·luminació interior completa per mitjà de LED dóna un nou aspecte a l’interior i al maleter. Com a opcions, Audi ofereix noves insercions en plata i una nova fusta exclusiva.

Audi A6 2016, mateixa idea de sempre | Diari Català
Audi A6 Avant 2016

Respecte a la connectivitat, el retocat Audi A6 incorpora l’Audi smartphone interface compatible amb Apple Car Play i Android Auto en el monitor MMI. Una altra característica nova és la funció de càrrega per inducció de l’Audi phone box. Amb ella es poden carregar de sense fil els telèfons mòbils que disposin de l’estàndard Qi. Per mantenir entretinguts als passatgers dels seients posteriors hi ha dos Audi tablet que es connecten al cotxe i també poden ser utilitzades fora d’ell.