367 CV de potència per a l’espectacular Audi RS Q3 Performance

Audi ha decidit donar un punt més de radicalitat a la seva gamma RS. No fa gaire us explicàvem que el RS6 i RS7 arribava amb l’extra anomenat Performance i ara, just abans del Saló de Ginebra, la marca ens revela l’espectacular Audi RS Q3 Performance que augmenta la potència fins als 367 CV aportant detalls addicionals de caràcter marcadament esportiu.

El motor segueix sent el mateix 2.5 TFSI però equipat amb certs elements que eleven la potència dels 340 CV als 367 CV. Per aconseguir aquesta fita, la marca decideix muntar una nova bomba de combustible, un nou radiador i, com és habitual, una electrònica millorada. Amb això, aquest Audi RS Q3 Performance aconsegueix un parell motor de 465 Nm entre les 1.650 i 5.500 rpm. Tota aquesta potència s’ajunta a la caixa de canvis automàtica S-Tronic de set velocitats que envia la força a les quatre rodes. Gràcies a aquesta tècnica aconsegueix un 0 a 100 km/h en només 4,4 segons que el podrem iniciar de la millor manera possible amb el Launch Control, el qual ens pot fer arribar fins als 270 km/h de velocitat punta. I tot això amb un consum homologat de 8,4 litres als 100 quilòmetres.

Pel que fa al disseny exterior, aquest Audi RS Q3 Performance aporta diferents elements de color titani mate com les presses d’aire del para-xocs frontal, els marcs de les finestres, la calandra, els retrovisors, entre d’altres. Així mateix, també es disposa del color Ascari Blue que és exclusiu per aquest model. A l’interior, els seients dibuixen les sigles RS Q3 i estan entapissats en cuir i Alcàntera. També podem muntar diferents detalls en alumini o fibra de carboni.

Les primeres unitats del Audi RS Q3 Performance s’entregaran durant el segon trimestre d’aquest any i serà un bon rival per al Mercedes GLA 45 AMG.