És possible que la marca estigui treballant en un Audi RS6 Allroad

Pensàvem que ho havíem vist tot quan, de sobte i a través d’un rumor llençat per AutoBild, se’ns apareix la imatge d’un possible Audi RS6 Allroad. Pensàvem que la marca de les quatre anelles rematava l’actual generació de l’espectacular familiar amb la versió RS6 Performance, que dóna un plus extra de potència a la ja potent màquina, però ara sembla que aquesta versió no seria l’última, ja que és possible que Audi estigui treballant en una versió offroad del RS6 que combinaria les ja conegudes altes prestacions amb un esperit més aventurer.

Si tot això arriba a bon port i acaba sent una realitat, estarem davant d’un vehicle únic i excepcional ja que no hi ha cap vehicle similar al mercat actual. Sí que és cert que ens trobem grans SUV amb grans prestacions, com el Porsche Cayenne Turbo S o el BMW X5 M, entre d’altres, però aquests exemples es troben en el segment dels SUV, mentre que aquest possible Audi RS6 Allroad es configuraria com un crossover d’altes prestacions.

Un cop més, si aquest suposat projecte esdevingués una realitat, aquest Audi RS6 Allroad hauria de seguir muntant el mateix motor de 4 litres V8 TFSI que genera al voltant de 600 CV de potència i 750 Nm de parell màxim. Estèticament seguiria la línia musculosa i espectacular del RS6 Avant, però se li afegirien aquells elements característics que aporten tots els crossovers del grup Volkswagen, parlem d’unes suspensions de major recorregut que permetin una altura lliure al terra més elevada, o les proteccions de plàstic negre que envoltarien tota la zona baixa de la carrosseria i els passos de roda.

Fins aquí és tot el que podem explicar d’aquest possible Audi RS6 Allroad que, sincerament, seria una autèntica bogeria que trencaria amb la tradició i la magnífica reputació actual del RS6 Avant.