L’espai i la potència defineixen al nou Audi S4 Avant

Ja la tenim aquí, la sigla S aterra en el nou Audi A4 Avant per crear un familiar ràpid i efectiu que faci les delícies de totes aquelles famílies que optin per aquest model; potència i espai són sens dubte les millors característiques que defineixen al nou Audi S4 Avant.

Abans de res cal comentar el que amaga sota el capó; un espectacular 3.0 TFSI V6 turbo mitjançant compressor que genera 354 CV de potència i 500 Nm de parell màxim a partir de les 1.370 rpm. Això suposa un 0 a 100 km/h en només 4,7 segons i una velocitat màxima autolimitada de 250 km/h. Es mou gràcies un canvi automàtic Tiptronic de vuit velocitats que envia tota la força a les quatre rodes gràcies al ja més que conegut sistema quattro d’Audi. Tot i així, la marca assegura un consum homologat de només 7,5 litres als 100 quilòmetres que, en part, pot aconseguir-se gràcies al sistema de navegació a vela que ja utilitza Audi en altres models.

Audi S4 Avant 2016, un familiar força ràpid | Diari Català
Interior

Tècnicament, el nou Audi S4 Avant munta un equip de frens perforats i ventilats, suspensió esportiva S que afavoreix un xassís rebaixat en 23 mil·límetres, llandes de 18 polzades (19 opcionalment), entre altres característiques que fan d’un cotxe familiar que ofereix 505 litres de càrrega de maleter (1.510 si tombem els seients posteriors), en quelcom realment ràpid i divertit.

El preu? Òbviament aquest Audi S4 Avant no és cap ganga donades les seves prestacions i la marca que representa, tot i així tampoc és tan exagerat com es podria pensar. A Alemanya arrenca des dels 61.150 euros, mentre que l’Audi S4 berlina ho fa des dels 59.300 euros en aquest mateix mercat; l’espai de més sempre té un cost extra que el comprador ha d’assumir.

Audi S4 Avant 2016, un familiar força ràpid | Diari Català
Vista posterior