El pívot brasiler abandona l’UCAM Murcia i serà el setè jugador interior a la plantilla de Pablo Laso

Era oficiós, ara ja és oficial. Augusto Lima ha signat aquest dilluns pel Real Madrid fins al 2018. El pívot brasiler, que ha jugat la primera part de la temporada amb l’UCAM Murcia, arriba com un reforç de luxe per un Madrid amb problemes defensius.

I és que el conjunt de Pablo Laso té les pitjors xifres en defensa de tota l’Eurolliga i a l’ACB no destaca pels seus registres (encaixa 79 punts per partit, el desè que més rep de la competició).

Nascut a Rio de Janeiro al 1991 i internacional amb Brasil, Lima té una àmplia trajectòria al bàsquet espanyol. Va passar per Unicaja al 2009, va canviar Màlaga per Granada al 2011 per tornar a la Costa del Sol al 2012, i aquests últims tres anys ha progressat (i molt) a Murcia.

Bon defensor, incògnita a l’atac

El Madrid guanyarà intimidació i intensitat amb Lima. La mateixa (o semblant) que tenia Marcus Slaughter, que aquest estiu passat va abandonar la disciplina blanca per fitxar pel Darussafaka Dogus, un jugador fonamental per a la consecució de l’Eurolliga. No obstant, la seva omnipresència a la pintura pot ser una mica més dubtosa en l’aspecte ofensiu. A Murcia era la primera opció, la referència, el jugador que tirava del carro. Ara, al Madrid, començarà sent un complement d’un sistema alegre i dinàmic que, tot sigui dit de pas, el beneficia molt.