Gaudeix al màxim dels teus jocs i puja de nivell amb la nova serie d’auriculars RIG 500 Series Gaming

Auriculars RIG 500 Series Gaming de Plantronics | Diari CatalàPlantronics ha anunciat el llançament de la nova sèrie d’auriculars Rig 500 series gaming. Els auricular RIG 500 Series de Plantronics es la nova sèrie del pioner en el món de l’àudio i els creadors dels auriculars de competició Gamecom Commander, i els professionals Supreme Commander.

La nova gamma RIG 500 està dissenyada i destinada per viure tota la intensitat dels eSports, tant en PC, com per a consoles. La sèrie de cascs RIG 500 inclou un sistema d’insonorització en l’auricular, que alhora que permet que l’aire circuli, refrescant les nostres orelles. Ofereix diademes de diversos colors, cables desmuntables estèreo, un adaptador digital USB amb so envoltant Dolby ® 7.1, i suport a l’àudio de 24 bits.

Els auriculars RIG 500 van ser dissenyats des de zero per entusiastes i professionals dels eSports, i s’han construït usant components que buscaven la flexibilitat i personalització. Quan es va dissenyar el concepte d’aquests auriculars, els enginyers van treballar en un producte complet i enfocat al gaming, tenint cura que només s’utilitzin components que atorguen una qualitat d’àudio i un confort que compleixin les seves expectatives.

Els auriculars RIG 500 Sèries van ser presentats durant la Gamescom d’aquest passat estiu i en la recent Paris Games Week i aquests auriculars ja estan disponibles.

Els auriculars RIG 500 Sèries estaran disponibles a l’octubre i es llançaran diverses edicions en PC:

  • RIG 500 – Auriculars estèreo amb el sistema de micròfon ‘flip-to-mute’, que apagarà el micròfon al girar-lo – 59,99 €
  • RIG 500HD – Auriculars amb so envoltant USB Dolby 7.1 – 79,99 €
  • RIG 500E – Edició eSports amb so envoltant, dos recanvis per als auriculars (‘vented’ i ‘isolating’), micròfon extraïble, adaptador USB i cables analògics estèreo – 129,99 €
  • RIG 500HS – Auriculars estèreo amb llicència oficial per PlayStation 4 – 59,99 €
  • RIG 500HX – Auriculars estèreo amb llicència oficial per a Xbox One – 59,99 € (Disponibles durant el primer quart de 2016)

Per tenir més informació sobre els auriculars Plantronics RIG 500 Series Gaming podeu visitar la seva web.