Torna Auryn amb el seu quart disc d’estudi ‘Ghost town’

Una mica més d’un any després del seu anterior treball, Auryn tornen amb el quart disc d’estudi, titulat ‘Ghost town’ i amb un so renovat que és una “aposta personal molt gran”, tal com recalca Carlos Marco a Europa Press.

Aquest disc ha estat el que més satisfacció ens ha donat i del qual estem més segurs. Sempre ha estat així però és que en aquest cas ens està escrivint gent pròxima que està encantada amb el resultat”, planteja mentre els seus companys assenteixen.

El canvi consisteix, en paraules de David Lafuente, en unes cançons “molt orgàniques, molt de banda i molt instrumental, ple d’harmonies”, cosa que dóna com a resultat “un disc molt intens en què cap tema passa desapercebut”.

En aquesta línia, Álvaro Gango afegeix que en els seus discos anteriors els “tocs eren més electrònics i dance“, però ara s’han apartat d’aquesta tendència, gràcies a l’ajuda en producció i composició de Red Triangle, responsables dels últims èxits de Charlie Puth, Cheryl Cole i 5 Seconds of Summer.

Establir les bases per al futur

Per la seva banda, Blas Cantó confessa que han entrat “en una fase més tranquil·la” de les seves vides ara que ja estan gairebé més prop dels trenta que dels vint anys. “Estem experimentat i establint les bases del nostre futur. Podríem haver acabat en un quart disc fent electro però estem intentant assentar unes bases en les quals ens sentim còmodes”, explica.

David Lafuente postil·la sobre aquesta qüestió que des que van començar el 2009 no han deixat de créixer, sempre amb el desig de “fer música en condicions”. Això li fa assegurar que aquest nou disc hauria estat “inviable” fa cinc anys, perquè llavors no eren els mateixos que ara.

Entra en la conversa Dani Fernández per recalcar: “Mai hem tingut al cap ser una ‘boy band‘, sinó ser una banda, com els nostres referents, entre els quals estan Maroon 5 o Coldplay. Cantem els cinc però el nostre concepte de grup és com si cadascun toqués un instrument diferent”.