Del 4 al 7 de desembre, AutoRetro, el saló internacional del vehicle clàssic

Com cada any per aquestes dates, AutoRetro arriba a Barcelona per mostrar-nos la història del motor amb un bon grapat de models clàssics que per A o per B han deixat empremta en la nostra memòria.

El pròxim dia 4 de desembre AutoRetro, el saló internacional del vehicle clàssic, obrirà les seves portes de la XXXII edició. I ho farà amb 286 expositors d’una desena de països i més de 600 vehicles (cotxes i motos) que ocuparan els 20.000 metres quadrats de superfície del Palau 8 de la Fira de Barcelona. El saló romandrà obert fins el 7 de desembre a l’àrea de Montjuïc i serà una autèntica festa del vehicle clàssic.

Enguany, AutoRetro arribarà carregat de joies de Jaguar, Aston Martin, Mercedes, Porsche, Alfa Romeo, Seat, Montesa, Indian, etc. Una llista llarguíssima que no s’acaba mai. A més a més de contemplar totes aquestes peces de col·lecció, també podreu iniciar activitats comercials amb els propis vehicles o amb peces, ja que el mercat del vehicle clàssic és un producte a l’alça i una bona manera d’invertir diners.

Però AutoRetro no s’atura aquí ja que, per exemple, podreu gaudir del Montjuïc Legend Series, una desfilada de vehicles clàssics que recorreran tots els dies de 12 a 14 hores el traçat de l’antic circuit de la muntanya de Barcelona. Així mateix, l’Avinguda Maria Cristina també es convertirà en un parc de vehicles històrics on la gent podrà contemplar-los i admirar-los ininterrompudament.

Seat també serà protagonista aquest any aportant diferents prototips que ha anat creant durant els darrers anys. Serà una bona oportunitat per veure el Seat Tango, Salsa, entre d’altres. El Museu de la Moto de Barcelona també aportarà algunes joies de dues rodes que faran les delícies dels més motards.

Tot això és només un petit aperitiu del que us espera si decidiu visitar AutoRetro entre el 4 i 7 de desembre. El preu de l’entrada és de 15 euros. Si la benzina us corre per les vostres venes, no ho dubteu, aneu a AutoRetro ja que heu de mantenir viva la flama dels vehicles clàssics.

Més informació clicant aquí.