Detenen un auxiliar d’infermeria per subministrar un medicament indegudament

0

L’auxiliar d’infermeria, acusat d’intrusisme i temptativa d’homicidi, passarà a disposició judicial aquest dissabte a Lleida

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous un auxiliar d’infermeria per subministrar indegudament un tractament a un pacient de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida que el va deixar en coma i del qual després es va recuperar.

L’auxiliar d’infermeria, acusat d’intrusisme i temptativa d’homicidi, passarà a disposició judicial aquest dissabte, han informat els Mossos d’Esquadra.

El succés es va produir a començament de gener, quan suposadament l’auxiliar va donar un sedant al pacient, de 75 anys, que estava al servei d’urgències per problemes digestius.

El mateix Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha denunciat l’auxiliar d’infermeria i el Jutjat 1 de la ciutat ha obert diligències.

Després del succés, els responsables de l’àrea d’Urgències de l’Arnau de Vilanova van canviar el protocol d’accés als medicaments i van suspendre de feina i sou l’auxiliar, que no ha tornat a treballar al centre.