S’estrena ‘Angry Birds, la pel·lícula’

0

El film d’animació es va presentar dimarts a Cannes

Angry Birds | Diari Catala
Foto: SONY

El videojoc dels ocells més entremaliats arriba al cinema, ‘ANGRY BIRDS, LA PEL·LÍCULA‘. El film que s’estrena avui es va presentar dimarts a Cannes amb la presència dels dobladors de la pel·lícula de diferents països.

Dirigida per Fergal Reilly i Clay Kaytis amb el guió de Jon Vitti i produïda per John Cohen i Catherine Winder.

Angry Birds | Diari Catala
Foto: Image.net – Presentació a Cannes

El llargmetratge ha estat realitzat per les productores Sony Pictures i per Rovio Entertainment amb un pressupost d’un total de 80 milions de dòlars.

La pel·lícula del popular videojoc arriba als cinemes espanyols amb la veu d’Álex de l’Església com a rei dels porcs (un dels protagonistes) i les de Santiago Segura, José Mota i Cristina Castany com els ocells Xarxa, Chuck i Matilda, respectivament, és a dir, els personatges més divertits i carismàtics del filme.

Angry Birds | Diari Catala
Foto: Image Net – Sony

La pel·lícula ens porta a una aventura d’animació on Red, un ocell amb mal geni, Chuck el ràpid i Bomb, uns inadaptats, descobriran les intencions d’uns misteriosos porcs verds que arriben a l’illa on viuen.

El director i guionista, que confessa haver jugat “un munt” als Angry birds, explica que els ocells del filme viuen en un lloc meravellós en el qual tots són feliços menys un, la Xarxa que hi haurà de descobrir quina és la seva autèntica felicitat interior.