Aznar presenta una denuncia a la Fiscalia per “revelació de dades tributàries”

0
Jose Maria Aznar multa hisenda
José María Aznar, ex president del govern, durant un acte | Foto: Europa Press

José Maria Aznar respon així al digital OKDiario, que va publicar que l’expresident va rebre una inspecció per part d’Hisenda

L’expresident del Govern espanyol, José Maria Aznar, ha anunciat que interposarà una denúncia davant la Fiscalia General “per revelació de dades tributàries” després que el diari digital OKDiario publiqués que va ser sotmès a una comprovació fiscal. Denuncia l’expresident que s’ha vulnerat el seu dret de confidencialitat “que assisteix tot contribuent”.

L’expresident no es tanca a prendre més accions legals al temps que ha admès “diferències de criteri” amb Hisenda a l’hora de tributar. Malgrat tot, defensa Aznar que és “injuriós parlar de defraudació” perquè, segons ells, els seus ingressos i despeses han estat declarades.

Des d’un comunicat en la seva pàgina web, al·lega que ha esperat a donar totes aquestes explicacions perquè esperava que “algú donés les explicacions oportunes per la manipulació pública de dades fiscals” sobre l’activitat de l’expresident, força intensa des de que va deixar de ser-ho, el març de 2004.

 

Compartir
Article anteriorPuigdemont fa el seu primer viatge oficial a Brussel·les el 30 d’abril
Article següentTroben amb vida les dues adolescents desaparegudes a Castelldefels
Adrián Caballero
Redactor en cap. Periodista especialitzat en política amb experiència a mitjans com El Temps, Tribuna Interpretativa i Report.cat, entre d'altres. [email protected]