Bagnack pot denunciar el Barça | Diari Català
Bagnack pot denunciar el Barça | FOTO: FC Barcelona

El FC Barcelona ha acomiadat el central camerunès, que ara estudia la possibilitat de denunciar el club per acomiadament improcedent

Macky Franck Bagnack ha estat acomiadat del FC Barcelona. El 7 de gener el club li va fer arribar el comunicat en el qual s’explicava que no es contava més amb ell. Tot i cobrar el que restava del contracte, que s’extenia fins el juny del 2017, el jugador es planteja denunciar el club per acomiadament improcedent si les dues parts no arriben a un acord.

La situació del jugador camerunès al club blaugrana s’havia complicat molt. Sent jugador del FC Barcelona B, es va haver d’operar el turmell el maig de 2015. Des de l’arribada de Gerard López, el jugador no ha entrat en els plans del tècnic i ara ni tant sols es pot entrenar amb els seus companys d’equip.

Bagnack, que va arribar l’any 2008 al club junt amb Jean Marie Dongou i que va debutar amb el primer equip de la mà de Tata Martino, esta disposat a arribar als tribunals de justícia per defensar els seus drets com a treballador si no s’arriba a un acord entre el club i el jugador.