Núria Marín, ha afirmat que “aquestes dades diuen que l’Hospitalet és una ciutat segura

L’Hospitalet de Llobregat va registrar durant l’any 2015 un descens del 3,5% en el nombre de delictes que es produeixen a la ciutat, en especial dels robatoris amb violència i intimidació, que s’han reduït un 18,6%.

Aquestes dades s’han donat a conèixer a la reunió que aquest dijous a la tarda ha celebrat la Junta Local de Seguretat de l’Hospitalet, que ha estat presidida per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín.

Segons ha informat l’Ajuntament, es va produir una disminució percentual en totes les tipologies de delictes; cal destacar el 4,5% de descens en els delictes contra el patrimoni i el 18,6% en els robatoris amb violència i intimidació.

L’any passat també va baixar el nombre de detencions efectuades, que van ser un total de 2.268, un 10,1% menys que el 2014.

L’alcaldessa, Núria Marín, ha afirmat que “aquestes dades diuen que l’Hospitalet és una ciutat segura i que ha millorat respecte al 2014, i evidencien que el treball de coordinació fet amb els cossos policials, la consolidació dels projectes de convivència i civisme i el fet de tenir un pla local de seguretat han aconseguit millorar les dades i que el nombre de delictes hagi disminuït”.