Baltimore traspassa fronteres i arriba a Espanya

4

La situació de fractura social és evident a EspanyaLa situació de fractura social és evident a Espanya

La situació americana és greu i més a les darreres setmanes, no fa més que créixer la pressió d’una tetera que es troba al límit i descobreix l’odi racial i la fractura social que hi ha al país. Si no es prenen mesures urgents i eficaces, qui sap on pot arribar aquesta situació. Estem en ple 2015 i en teoria som una civilització desenvolupada i una democràcia o això ens agradaria pensar. L’època dictatorial ha mort en moltes cultures excepte alguns recons islàmics però segueix vigent a la casta política amb l’ansietat de poder de la raça humana.

Aquesta situació americana la podem extrapolar senzillament aquí, podem fer un paral·lelisme. Podem dir que la mort de Gray és el poble català i l’odi blanc són la casta política i els feixistes. Podem arribar aquest extrem? Potser si, no sabem encara. Sens dubte la casta o caspa política espanyola amb la seva repressió cap al poble i concretament amb els catalans… qui sap on arribarà. D’ençà que el Partit Popular governa aquest país no ha fet més que treure i treure dels catalans, també ha escanyat a la població espanyola estipulant una soga a totes les comunitats fen sempre excepcions i mirant cap altre costat en algunes despeses com poden ser Madrid, les castelles o Valencia.

Com sempre, els damnificats de tota aquesta repressió som la població i el gran atur que tenim per la culpa d’uns populars que amb les àguiles als seus palauets i els dinerals que cobren amb sobres i dietes no temem cap crisi, amb 10.000€ al mes qui pot parlar de crisi? No teniu dret! Però no només amb les mesures econòmiques s’han quedat tranquils aquest, si parlem d’altres mesures que volia impulsar el Gallardón, “apaga y vámonos”. O la màfia que hi ha a Madrid o la corrupció a València…. els catalans ens va pensar, com volem ser part d’un país que amb la roja si guanya, es mira cap a una altra banda, un país de toros, cavernes mediàtiques i sobres, senyors! No volem un país de pandereta, paella i sangria!

Estem farts de tot això i els catalans estem fins als collons, parlant clar. Perquè els Populars volen instaurar una altra dictadura? Volen tornar al franquisme amb Aznar dirigint el cotarro per darrere i la Marioneta Rajoy serà la seva titella. Ens obliguen a fer moltes coses per una crisi que no hem fet nosaltres i que han permès perquè sinó els sobres s’acabaven, com el Palma Arena, l’anella olímpica madrilenya o la Formula 1 a València, són exemples de coses sense sentit. Tenen des de Madrid, enveja pels jocs de Barcelona? O la formula 1 a Montmeló? Segurament sí.

Vivim una època de repressió amb una dictadura encoberta, no fa gaire temps que érem lliures a Catalunya, una petita nació on tenim idioma propi, un sistema educatiu que és el millor de la península i que el Sr. Wert ha canviat amb les ganes que les castelles siguin superiors. Tenim un aeroport millor que el de Barajas, un port dels líders al Mediterrani i una capital preciosa com Barcelona sense oblidar les altres capitals catalanes, tenim el Pirineu amb unes estacions d’esquí espectaculars i a 200km de distància unes platges precioses. Que més volem? Per no parlar que som el motor de l’economia espanyola i la porta d’entrada a Europa.

Sens dubte, no crec que la situació arribi com a Baltimore però lluitarem per decidir el nostre futur a un país que no volem retallades, un país republicà sense monarquia que avui en dia no serveix per res, per una cosa serveixen, per caçar elefants i viure com a paràsits nostres, de la societat. Volem crear el nostre país a ritme social i tornar la classe mitjana a escena, una classe que gràcies als peperos s’han carregat i tot per engreixar les arques dels seus amics empresaris adinerats a canvi d’altres favors.

Senyors espanyols, volem decidir, volem crear, volem construir. És una pena haver arribat fins aquest extrem, però estem dolguts amb les espanyes, que vinguin a dir els polítics com Monago que clamen contra Catalunya quant la nostra renda per càpita que paguem a l’estat és de les més altes i no rebem ni la meitat que altres comunitats que paguen poc. Estem dolguts per això i molt més. Ens farem escoltar si o si, la fractura social és evident a Espanya i s’alimenta de la caspa política d’extrema dreta que impera a l’estat. Una extrema dreta que puja com l’escuma i de manera violenta, clama contra els catalans cada vegada que passa una desgràcia.

Que passarà quan es xiuli l’himne espanyol a la final de copa? Es suspendrà com deia la gran Aguirre? Espero que se suspengui i aquest circ segueixi el camí…. A la caspa política espanyola li diem: Aneu a prendre pel cul!