Banc Sabadell inaugura oficines de representació a Colòmbia i Perú

0
Representants de Banc Sabadell i el govern de Colòmbia durant la signatura de l'acord | Foto: Banc Sabadell
Representants de Banc Sabadell i el govern de Colòmbia durant la signatura de l'acord | Foto: Banc Sabadell
Representants de Banc Sabadell i el govern de Colòmbia durant la signatura de l’acord | Foto: Banc Sabadell

 

Les oficines de Bogotà i Lima jugaran un paper clau al projecte internacional del grup

EP / El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, inaugura aquesta setmana oficines de representació a Bogotà (Colòmbia) i Lima (Perú), ha informat aquest dijous el banc, que ha assenyalat que aquests països “desenvolupen un paper clau en el desenvolupament del projecte internacional del grup a Llatinoamèrica”.

En un comunicat, l’entitat ha explicat que Colòmbia és la quarta economia de l’Amèrica Llatina després de créixer una mitjana del 4% des de principis de la dècada passada, mentre que el Perú ha crescut una taxa mitjana superior al 5% des de l’any 2000.

Actualment, el volum de negoci de Banc Sabadell a Amèrica supera ja els 16.000 milions de dòlars, ha destacat.

Més d’un centenar d’activitats

L’acte de Bogotà es va celebrar aquest dimecres amb l’assistència del president de la República, Juan Manuel Santos, i uns 150 convidats del món econòmic, polític i social colombià.

Entre els assistents figurava Jaime Gilinski, principal accionista de Banc Sabadell i amb el qual l’entitat catalana ha formalitzat fa poc la compra del 4,99% del banc local GNB Sudameris i un acord de cooperació estratègic.

A Lima, la inauguració es farà aquest dijous, i també seran més d’un centenar els convidats que assistiran a l’esdeveniment.