Barça Lassa | Diari Catala

El Barça Lassa no ha sabut gestionar l’ampli avantatge que ha tingut durant tot el partit i ha acabat cedint davant d’un Real Madrid liderat per Thomkins

Tot un partit remant amb el vent a favor, amb avantatges de punts que superaven els 10 d’avantatge per acabar perdent el partit en l’últim quart. El Barça Lassa ha fet un gran partit en el Clàssic contra el Real Madrid durant tres quarts però, incomprensiblement, la precipitació en els atacs s’ha apoderat totalment dels blaugrana, donant així ales als blancs. Les ofensives imparables de Thomkins sumats a les errades dels catalans en atac han acabat per donar la remuntada al Madrid.

Gran inici de partit dels de Xavi Pascual, dominant en totes les facetes del joc. Abrines obria foc amb dos llançaments des de la línia de tres punts i el Barça Lassa començava amb còmodes avantatges per dominar el clàssic. El joc interior català també ha funcionat molt bé, amb un Ante Tomic inspirat i amb l’equip blaugrana dominant per complet el rebot ofensiu. Per contra, el Madrid, sense les idees massa clares, ha millorat en el segon quart i ha evitat marxar al descans amb un avantatge superior als 10 punts.

Hemorràgia blaugrana

El Barça Lassa ha sortit molt concentrat després del descans, sabent a què havia de jugar contra els blancs i amb un bon encert anotador per contrarestar un Real Madrid cada cop més inspirat a nivell ofensiu. No obstant, els culers s’han acabat dessagnant en l’últim quart. Amb un avantatge de vuit punts, els blaugrana han perdut la paciència i s’han començat a jugar els atacs precipitadament per a la desesperació de Xavi Pascual. El percentatge d’encert ha començat a baixar i els madrilenys han culminat una espectacular remuntada comandats per un espectacular Thomkins.