FC Barcelona Lassa | Diari Catala

El Barça Lassa de Xavi Pasqual afronta una setmana decisiva que s’enceta a Guadalajara i acabarà dissabte amb el partit de l’EHF Champions League

Tot i el transcendental partit de dissabte del Barça Lassa a l’ EHF Champions League davant el Rhein Neckar Lowen, Xavi Pascual, entrenador dels blaugranes, vol que els seus homes concentrin tots els seus esforços en superar aquest vespre al BM Guadalajara.

Pel partit, el Barça Lassa no podrà comptar amb Kopljar, Jallouz i Jicha. En el seu lloc, el tècnic ha convocat els joves del filial Duishebáev i Gómez. El rival, el BM Guadalajara, és una grup totalment assentat a la Liga Asobal que ocupa el novè lloc a la taula classificatòria.

No vol ensurts

Xavi Pascual, tot i ser conscient de la importància del duel de dimecres, assegura que avui és moment de pensar única i exclusivament en la Liga Asobal: “Tenim màxim respecte cap al rival, i el nostre cap és a Guadalajara. En el partit de dissabte ja hi pensarem un cop acabat el partit de dimecres”.

Sobre el rival, el preparador afirma que “està en un bon moment de forma i fent bons resultats darrerament. César Montes és un molt bon entrenador i els està traient el suc. Destaquem la seva defensa 6-0 i la seva capacitat de llançament des del costat esquerre. Farà que dimecres ens haguem d’exigir donar-ho tot”.