El Club Patí Vic i el Hockey Club Liceo tampoc fallen i continuen la seva persecució al FC Barcelona Lassa, que segueix líder

La segona volta de la OK Lliga ha començat com va acabar la primera. El FC Barcelona Lassa segueix com a líder en solitari després de no fallar davant d’un Enrile Alcoy que va acabar golejat (8-2) davant dels blaugrana. El conjunt alacantí es va arribar a posar 1-2 a favor en el marcador, però els blaugrana van remuntar per acabar obtenint una còmode victòria.

L’Hockey Club Liceo i el Club Patí Vic tampoc van tenir massa dificultats per guanyar els seus duels i segueixen a la caça del Barça com a segon i tercer, respectivament. El Liceo va saldar amb golejada el seu duel contra el SHUM Balder Tècnica (7-3) i el Vic es va imposar a un Reus Deportiu que tornarà a ser rival dels vigatans a la Copa del Rey.

De la resta de partits, destaca la victòria del Noia Freixenet contra el Cerceda (3-1), amb la qual es va posar quart a la classificació. El Vendrell va derrotar el Lleida (5-2), el Voltrega va vèncer a la pista del Calafell, que segueix cuer (1-2), el Caldes va caure a la pista de l’Igualada (4-0) i el Lloret i el Vilafranca van empatar (1-1).