La megafonia del Camp Nou emetrà per última vegada la tradicional salutació de l’‘speaker’ del club durant gairebé 60 anys

“Bona tarda a tothom i benvinguts a l’Estadi…”. Manel Vich, speaker del Futbol Club Barcelona durant més de mig segle, saludava d’aquesta manera els afeccionats que cada setmana es reunien al Camp Nou per presenciar en directe un partit de l’equip blaugrana.

Diumenge, amb motiu del partit davant el RCD Espanyol, i en homenatge a Manel Vich, mort el passat 30 d’abril a l’edat de 78 anys, s’escoltarà per la megafonia la seva tradicional salutació, però les alineacions i els canvis s’anunciaran sense veu, de manera que els seguidors les podran seguir única i exclusivament a través dels videomarcadors.

El Club també prepara un emotiu minut de silenci en la seva memòria, en presència dels seus familiars, que estaran a la Llotja Presidencial Josep Suñol.

Bartomeu, emocionat

Josep Maria Bartomeu, president del Futbol Club Barcelona, reconeix la figura de Manel Vich com a “fonamental per entendre el que significa el Barça avui en dia. Una gran família. Ell, des del seu micròfon, sempre va fer costat als jugadors, als tècnics i, sobretot, als socis”.