Barcelona comença la temporada de tardor amb mostres

0
Barcelona
Barcelona
Barcelona
Barcelona

Una Barcelona amb ganes de tardor pels comerciants

Eixos i associacions de comerciants de Barcelona celebren aquest octubre l’edició de tardor de Mostres de Comerç, amb activitats gratuïtes a l’aire lliure amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta del comerç de proximitat.

La programació inclou activitats lúdiques, culturals, solidàries i gastronòmiques, en una iniciativa amb el suport de l’Ajuntament a través dels districtes, ha informat el consistori aquest dimecres en un comunicat.

Entre d’altres activitats, hi haurà mercats ambientats en l’època medieval, tallers infantils i de dansa, i desfilades del programa BCN Moda al Carrer de la Fundació Barcelona Comerç a diversos carrers de la ciutat.

CIUTAT VELLA
El 3 d’octubre, en el marc de la Festa Major, el comerç de la Barceloneta surt al carrer.

SANTS-MONTJUïC

Els dies 3 i 4 d’octubre, de 10 a 21 hores, l’Associació Comercial de Creu Coberta organitza la Fira Medieval. I el 31 d’octubre i l’1 de novembre, l’Associació Comercial Sants-Establiments Units presenta la Nit de Bruixes i Fira de Tots Sants en horari també de 10h a 21h.

SANT ANDREU

El 3 d’octubre se celebra la “Mostra de comerç multicultural” de Trinitat Vella, a la plaça de la Trinitat de 10h a 20h.

També el 3 d’octubre, amb el mateix horari, l’Eix de Sant Andreu, Sant Andreu Nord Comerç, l’Associació de Comerciants Onze de Setembre i la Unió de Botiguers Congrés Indians organitzen la Mostra de Comerç al carrer Gran de Sant Andreu entre c. Campeny i Rambla de Fabra i Puig, Rambla Onze de Setembre i plaça Congrés.

I el 27 de novembre hi haurà Comerç de Nit de l’Eix de Sant Andreu i Sant Andreu Nord Comerç al carrer, de 20 a 24 hores.

HORTA-GUINARDÓ

El 3 d’octubre la Federació de Comerç Cor d’Horta i Mercat celebra la Mostra de Comerç al carrer Tajo, Baixada de la Plana, passatge Vilà Rosell, Baixada del Mercat i plaça Eivissa, de 10h a 22 h. Dins de les activitats previstes de la jornada, la Fundació Barcelona Comerç presenta la desfilada BCN Moda al carrer Tajo.

El 17 d’octubre, de 10h a 22h es presenta la Mostra de Comerç de l’Eix Maragall a la plaça Maragall i que inclou també la desfilada BCN Moda.

El 24 d’octubre, de 9h a 15 h hi haurà comerç al carrer i trobada de puntaires a la plaça del Mercat del Guinardó, carrer Renaixença i passatge Llívia.

LES CORTS

L’Associació de Comerciants El Mirall de Pedralbes organitza la Mostra de Comerç als entorns de la plaça Mirall de Pedralbes (carrers Capità Arenas, Manila, Doctor Ferran i Manel Girona) el dia 7 d’octubre, de 10h a 20h i que inclou activitats infantils i dansa.

L’Eix Comercial Sants-Les Corts celebra la Mostra de Comerç al carrer Joan Güell, entre Travessera de les Corts i Miquel Angel el dissabte 10 d’octubre, de 10h a 21h amb activitats lúdiques i musicals.

NOU BARRIS

Sota el nom “El Comerç de Nou Barris es mou”, el dia 10 d’octubre de 10 a 20:30 hores, la plaça Garrigó acollirà la mostra de comerç d’aquest districte.

EIXAMPLE

Els dies 17 i 18 d’octubre se celebra la XI Mostra de Comerç de l’Eix Sagrada Família al carrer Provença, entre Marina i Castillejos.

El 31 d’octubre i l’1 de novembre tindrà lloc la Fira de Gaudí Comerç a l’Avinguda Gaudí

SANT MARTÍ

El 14 de novembre, Sant Martí Eix Comercial organitza la 2a Mostra de Comerç i Fora Estocs de Tardor, de 10h a 20h a la Rambla Guipúscoa amb carrer Cantàbria.

Els dies 27 i 28 de novembre, l’Associació de veïns i Comerciants del Camp de l’Arpa celebren “El petit comerç surt al carrer”, de 10h a 20 h al carrer Indústria amb carrer Guinardó i Passeig Maragall.