Per convertir-lo en un casal d’ancians

L’Ajuntament de Barcelona ha comprat per 1,8 milions d’euros un local al carrer Calàbria per convertir-lo en un casal de la tercera edat, una de les prioritats del consistori al districte de l’Eixample.

Segons ha informat aquest dissabte l’Ajuntament, l’espai —situat al carrer Calàbria 256-260– té una superfície d’uns 1.170 metres quadrats en dues plantes, i es preveu que els usuaris disposaran de sales-taller, un espai per a activitats físiques, una sala de noves tecnologies, un espai de reunions i una sala d’actes polivalent.

La previsió del Govern municipal és que durant aquest any es redacti el projecte executiu de l’espai i que les obres es puguin iniciar durant l’últim trimestre.

El regidor del districte de l’Eixample, Agustí Colom, ha destacat que amb la compra l’Esquerra de l’Eixample tindrà un nou espai per a la tercera edat, “un dels col·lectius que necessita una atenció més específica” al districte.

L’adquisició del local s’ha portat a terme per la modificació del Pressupost general de l’Ajuntament que permet invertir en polítiques socials més de 100 milions d’euros procedents del superàvit previst per a 2015.