Say yay!’ es converteix en el primer tema íntegrament en anglès que portarà Espanya al festival

La cosa pintava bé al voltant de les 22.05h que arrancava la gala ‘Objectivo Eurovisión. Amb un començament propi dels canals americans es feia una introducció en la qual els sis candidats protagonitzaven una versió vocal de l’himne d’Eurovisió i, a continuació, una potent actuació de Loreen, guanyadora d’Eurovisió en 2012 pujava ‘l’Euphoria.

Sis candidats, Barei, Xuso Jones, Electric Nana, Maverick, Maria Isabel i Salvador Beltrán van actuar amb les seves respectives candidatures i, finalment de nou, una dona s’imposava en la victòria dels vots per tercer any consecutiu, a més, amb un tema íntegrament en anglès per primer cop a la història.

Barei, la cantant madrilenya de 33 anys portarà fins a Estocolm el tema ‘Say yay!’, composta per ella mateixa al costat de Rubén Villanueva i Víctor Pua. Un Up Tempo i amb tendència soul, que mou per dins i per fora, i amb un so i producció molt actuals.

En boca de l’artista un cop havia guanyat: “Un tema enèrgic, amb força i  molt emotiu, amb un concepte amb el qual tots ens podem sentir identificats en la nostra lluita diària i la nostra capacitat de salvar obstacles a força de coratge”.

La victoria no se sap, però la professionalitat la portem de segur a Eurovisió. I és que aquesta cantant i compositora ja compta amb dos discos al mercat, Billete para no volver i Throw the dice, doncs la seva carrera musical va començar fa més de 15 anys al Festival de Benidorm.